Silviu Nicolae

Silviu lucrează de ceva vreme în networking. A început ca inginer de reţea pentru un datacenter într-o multinațională, iar în prezent lucrează la una din cele mai mari firme care dezvoltă soluții de testare a echipamentelor de rețea.

A terminat Facultatea de Fizică însă a ajuns în lumea networking-ului din curiozitate, iar pasiunea l-a făcut să rămână.
În timpul liber citește beletristică, se uită la filme sau iese cu prietenii.

Este instructor deoarece i se pare important să împartă viitorilor ingineri de reţea cunoştinţele şi experienţa acumulate până în prezent.


Feedback primit

  • Anonim Cursant CCNA 2V7

    Am inceput sa invat despre acest domeniu in martie 2020 si am avut sansa sa merg la sediul Bitacademy de vreo 3 ori si sa configurez un echipament fizic... apoi a venit pandemia. Am fost surprinsa in mod placut de modul de organizare in online, cursul a fost la fel de bine sustinut, materialele sunt usor de parcurs, bine structurate, informatii mai mult decat suficiente. Ma bucur ca am parcurs atat CCNA 1 cat si CCNA 2 cu acelasi instructor, iar Silviu este un profesionist. Este bine pregatit, stie sa explice foarte bine, ne-a ajutat daca aveam nevoie la laboratoare, ne-a impartasit nu doar din cunostintele sale, cat si din experienta sa vasta in domeniu. Recomand cu caldura Bitacademy si pe Silviu Nicolae!