Ştefan Popârlan

Absolvent al Facultăţii de Inginerie Electrică şi Calculatoare, Ştefan a continuat studiile şi cu un Master în Informatică. Studierea bazelor de date a devenit o pasiune şi în ultimii ani s-a perfecţionat în programarea lor.

Calmul, realismul şi energia sunt trei calităţi care îl definesc.

În timpul liber preferă sporturile de echipă: tenis, squash sau fotbal.

Feedback primit

 • Alexandru I. student SQL

  Feedback-ul per total este foarte bun. Dintre toate cursurile facute la Bitacad pot spune ca SQL-ul a mers cel mai natural, notiunile au fost prezentate cu exemple logice astfel incat ele sa fie asimilate usor. Va multumesc pe aceasta cale si pentru decizia de a muta in online acest curs si pe cel de PHP de luni seara. Astept cu nerabdare sa se faca si grupa pentru modulul 2.

 • Tudor M. cursant SQL Programming

  Va multumesc pentru profesionalismul de care dati dovada, pentru suportul acordat de fiecare data cand am avut nevoie.

 • Viorel P. cursant SQL

  Stefan se adapteaza fiecarui cursant reusind sa explice fiecaruia neclaritatile pe care le are. Ritmul de predare este unul interactiv si dinamic, sintetizand notiunile teoretice si dedicand mai mult timp practicii. Facand exceptie perioada actuala cu restrictiile in vigoare, personal, nu sunt adeptul cursurilor remote, le prefer pe cele facute in sala de curs. Scoala se face la scoala. Cu mare drag recomand acest curs celor interesati.

 • Sorin I. cursant SQL Programming

  Modulul SQL Programming completeaza de minune notiunile din MySQL fundamentals. Cred cu tarie ca cine a facut primul modul ar trebui sa il urmeze si pe al doilea, mai ales ca Stefan explica foarte bine si te face sa intelegi prin exemple practice indiferent de nivelul la care te afli.

 • Alexandra P. Cursant SQL Fundamentals

  Pot spune ca nu am simtit nevoia de a fi fizic in sala de curs, intrucat Stefan s-a adaptat perfect predarii la distanta. Am observat insa, teama colegilor de a pune intrebari si de a raspunde prin intermediul microfonului, majoritatea preferau sa o faca prin mesaj scris, ceea ce incetinea ritmul de predare. As sugera ca instructorul sa insiste ca elevii sa vorbeasca folosind microfonul, astfel se pot exprima mai rapid si mai clar decat o fac in scris.

 • Alexandra P. Cursant SQL Fundamentals

  Stefan s-a adaptat excelent si nu am simtit diferenta intre cursul remote si cel sustinut in sala. Ritmul de predare a variat in functie de capacitea elevilor de a intelege un anumit subiect. Fara dubiu recomand acest curs.

 • Anonim Cursant SQL Fundamentals

  Ștefan este unul dintre cei mai buni traineri pe care i-am întâlnit, este un adevărat profesionist. Primul lucru pe care l-am apreciat la el este calmitatea, și faptul ca, tonalitatea vocii nu se schimba pe parcursul celor 3 h și jumătate și are aceeași energie pozitivă pe parcursul întregului curs. Cunostintele tehnice categoric nu sunt puse la îndoiala, este foarte bine organizat și implicat in procesul de predare. Un alt lucru care ma încânta este faptul ca reia informația, cu toate ca a mai facut-o înainte de cel puțin 3 ori.

 • Andrei L. Cursant SQL Programming

  Un profesor foarte bun si atent, care se concentreaza pe partea practica si detaliaza modul de gandire, avand grija sa iti dea timp sa pui intrebari.

 • Ştefania V. Cursant SQL Fundamentals

  Mi-a plăcut foarte mult faptul ca instructorul ne-a explicat de multe ori un anumit subiect ca să putem înțelege pe deplin, nu a ezitat sa ne ajute cu orice eroare am fi avut, iar tonalitatea vocii face totul. Ștefan a fost energic, pozitiv și motivant pe tot parcursul cursului, ceea ce s-a transmis și cursanților, iar exemplele din lumea reala pe care ni le-a prezentat au făcut înțelegerea conceptelor mult mai ușoară.

 • Gabriela M. Cursant SQL Programming

  Imi place la instructorul acestui curs (Stefan Poparlan) ca 'vede' lucrurile si din perspectiva cursantului (incepatorului) si acest lucru ajuta la clarificarea unor notiuni.

 • Anonim Cursant SQL Fundamentals

  Am participat la toate ședințele și mi-a plăcut fiecare în parte. Am înțeles ca trebuie sa muncesc și sa exersez singura ca să pot înțelege mai bine conceptele prezentate la curs. Instructorul a avut aceeași atitudine pozitiva de la început pana la final, iar faptul ca ne explica fiecare tema pentru a înțelege cum ar fi trebuit gândită, a fost de mare ajutor. Mi-a plăcut modul de predare al instructorului cu exemple clare și bine definite, exerciții practice și sfaturi pe care le-am ascultat cu atenție. Cursul de SQL a fost singurul lucru bun din săptămână și pe care îl așteptam cu nerăbdare și curiozitate.

 • Andreea M. Cursant SQL Fundamentals

  Ștefan se oprește și intreba f des daca suntem ok si daca am înțeles....este extrem de calm și cu un tonus asa pozitiv care se transmite si către elevi.

 • Anonim Cursant SQL Fundamentals

  Instructorul este foarte bine pregatit, explica f clar, foarte bine documentat.

 • Alex A. Cursant SQL Programming

  Pregatirea lui Stefan este absolut remarcabila. Cursul este interactiv, dinamic iar aplicatiile sunt foarte bine alese. De asemenea, explicatiile instructorului sunt foarte bine alese si la obiect. Din punctul meu de vedere este omul perfect de la care sa inveti baze de date.

 • Andreea M. Cursant SQL Fundamentals

  Ștefan este f amabil si are răbdare. Mi.a raspuns de fiecare data la emailuri si m.a îndrumat unde a fost necesar.

 • Corneliu C. Cursant SQL Fundamentals

  Un curs foarte bine realizat, informații foarte utile și actuale

 • Simona M. Cursant SQL Fundamentals

  Stefan este un instructor bun, explica pe intelesul tuturor, ne raspunde la intrebari si are rabdare. Momentan sunt multumita de cum decurg sedintele, revin cu un feedback final dupa finalizarea cursului. Multumesc!

 • Alex A. Cursant SQL Programming

  Ștefan este un trainer extraordinar! Explică foarte bine, nu se grăbește și de fiecare data revine pentru orice lămurire. Recomand!

 • Anonim Cursant SQL Programming

  Am învățat multe lucruri noi. Ștefan explica pe înțelesul tuturor ceea ce e perfect. Recomand acest curs!

 • Cristina B. Cursant SQL Programming (Modul 2)

  Stefan este un foarte bun trainer. Dupa treminarea cursului am inceput deja sa aplic cu succes notiunile invatate. Ma ajuta mult la munca. Am apreciat ca pot pune orice intrbare in cadrul cursului si de fiecare data am gasit raspuns. De asemenea organizarea cursului si modul de predare ajuta mult la sedimentarea notiunilor. Iar Stefan se pliaza perfect in acest cadru.

 • Cosmina T. Cusant SQL Programming (Modul 2)

  Stefan este minunat. Este rabdator si insistent astfel incat niciunul dintre studentii lui nu pot spune ca nu au o baza de SQL dupa ce termina acest curs. Este calm si explica de cate ori este nevoie, nu intarzie la curs, este respectuos si foarte pregatit in domeniu. Multumesc pentru tot!

 • Leonardo Cursant SQL Programming (Modul 2

  Plăcut impresionat de calitatea umană și profesională a lui Ștefan.

 • Leila C. Cursant SQL Programming (Modul 2)

  Nu as imbunatati nimic la acest modul. Cel mai mult mi-a placut faptul ca instructorul a explicat pe intelesul tuturor partea teoretica si mai ales ca a pus accentul pe exercitii practice, cu foarte multe exemple din viata cotidiana pentru a putea face analogii si a intelege exact cum functioneaza baza de date si principiul relationarii din spatele regulilor si instructiunilor create.

 • Iulian G. Cursant SQL Programming (Modul 2) - 22 Iun 2021 - remote

  Prezentarea cursului a fost foarte bine facută, instructorul acordă o atenţie deosebită noţiunilor practice şi teoretice accentuând cazurile în care anumite informaţii sunt foarte utile în mediul de producţie, respectiv sunt solicitate la interviurile de angajare, realizând un paralelism intre diferite variante de cod care corespund aceluiaşi task, pentru a scoate în evidenţă optimizarea de cod şi consumul de resurse utilizat pentru rularea acestuia, dar şi corespondenţa instrucţiunilor cu alte SGBD-uri. Cursul este cu adevărat "Advanced" pentru că noţiunile prezentate sunt o continuare a celor din modulul I, dar la un nivel ridicat şi apropiat de cel solicitat în mediul de business, şi consider ca este un real ajutor pentru cei care doresc să se angajeze sau care deja lucrează şi vor să treacă la un nou nivel. Mulţumesc BitAcademy, mulţumesc şi toată stima pentru Ştefan.

 • Florin C. Cursant SQL Programming (Modul 2)

  Mi a plăcut ca instructorul te ajuta f mult și stăpânește fff bine zona de Sql.

Avem vești bune!

Marți, 9 Noiembrie 2021, ora 18:00 începem cursul C++ Programming Modul 1.

Înscrie-te acum!