Liliana Glejaru

Liliana este trainer autorizat în Managementul de Proiect, având o experienţă în formare de peste 12 ani. 
Absolventă în cadrul Managementului de Proiect la Open University Business School, a colaborat cu organizaţii specializate în training şi consultanţă.
În prezent lucrează într-o unitate de producţie, unde contribuie la realizarea proiectelor de investiţie.
„Am oportunitatea de a lucra într-un mediu de profesionişti, bazat pe înalte valori morale şi profesionale. Îmi place când, la sfârşitul oricărui proiect, training sau consultanţă, clientul este mulţumit, oamenii sunt entuziaşti şi fericiţi de ceea ce au realizat.
Şi pentru că eu am învăţat şi învăţ de la alţi profesionişti, doresc ca experienţa pe care am acumulat-o de-a lungul timpului să v-o pot împărtăşi şi vouă, viitorilor cursanţi şi să formăm împreună o echipă.
Aştept cu drag să ne cunoaştem!”

Feedback primit

  • Iuliana B. studenta curs Project Management Essentials (PMP I)

    Cursul are un conținut informațional foarte bine structurat iar explicațiile doamnei Liliana Glejaru sunt foarte clare și obiective. Este un privilegiu faptul că avem ocazia de a învăța de la profesioniști cu o bogata experiență în acest domeniu!

  • Andreea P. Studenta curs Project Management Essentials (PMP I)

    Partea practica a cursului este cea mai interesata, deoarece ajuta studentii sa intelegea rolul lor ca project manager

  • Adrian R. student curs Project Management Essentials (PMP I)

    Mi-a placut ca Liliana pune un foarte mare accent pe exercitiile practice si pe implicarea cursantilor in discutii, iar conceptele explicate au fost insotite de exemple concrete.