Adrian Roata

Adrian a pășit în lumea rețelelor de date fixe la începutul anilor 2000, fiind implicat în fenomenul rămas în amintirea colectivă sub numele de "rețele de cartier". Își amintește cu drag de acea perioadă și consideră că acestea au contribuit direct la definirea modului în care arată piața de telecomunicații în prezent, pe segmentul rezidențial.

A activat în cadrul celor mai importanți service provideri din Romania. Îndeplinind treptat diferite roluri a invățat despre activitatea de operare a unei rețele din mai multe perspective și-a dezvoltat un spectru larg de competențe, de la know-how tehnic la soft skills, care l-au ajutat în relațiile cu partenerii și clienții.

Consideră că factorul decisiv pentru a avea succes în acest domeniu este reprezentat de deținerea unei baze tehnice solide. 

Adrian, vă așteaptă  să parcurgeti împreună acest drum spre înțelegerea modului de funcționare a rețelelor de calculatoare, precum și a altor concepte întâlnite frecvent în activitatea operațională a firmelor din prezent. Ajutat de experiența practica personală și cunoștințele asimilate în timp, și-a propus să facă cât mai accesibilă calea spre asimilarea unor noțiuni precum virtualizare, arhitecturi bazate pe controllere, programabilitate, automatizare, securitate informatica și altele. Feedback primit

  • Teodora B. Studenta CCNA 1 v7

    Adrian este un instructor foarte bine pregătit, toate cursurile au fost super. Recomand!

  • Anonim student curs CCNA 2 v7 - 2 Mar 2022

    Pe departe este unul dintre cele mai bune cursuri la care am participat. Adrian este foarte bine pregatit, explicatiile sunt clare pe intelesul oricui. Adrian raspunde foarte repede pe email sau whatsapp, nici o intrebare nu a ramas fara raspuns. Modulul 3 de CCNA cu siguranta il voi urma tot la Bit Academy si sper sa fie tot cu Adrian.

  • Ciprian G. Student curs CCNA 2 v7

    Pe departe cel mai bun curs la care am participat. Voi continua modulul 3 de CCNA tot cu Bitacademy si daca este posibil tot cu Adrian Roata. Multumesc!