Adrian Roată

Adrian a pășit în lumea rețelelor de date fixe la începutul anilor 2000, fiind implicat în fenomenul rămas în amintirea colectivă sub numele de "rețele de cartier". Își amintește cu drag de acea perioadă și consideră că acestea au contribuit direct la definirea modului în care arată piața de telecomunicații în prezent, pe segmentul rezidențial.

A activat în cadrul celor mai importanți service provideri din Romania. Îndeplinind treptat diferite roluri, a învățat despre activitatea de operare a unei rețele din mai multe perspective și și-a dezvoltat un spectru larg de competențe, de la know-how tehnic la soft skills, care l-au ajutat în relațiile cu partenerii și clienții.

Consideră că factorul decisiv pentru a avea succes în acest domeniu este reprezentat de deținerea unei baze tehnice solide. 

Adrian vă așteaptă să parcurgeti împreună acest drum spre înțelegerea modului de funcționare a rețelelor de calculatoare, precum și a altor concepte întâlnite frecvent în activitatea operațională a firmelor din prezent. Ajutat de experiența practică personală și cunoștințele asimilate în timp, și-a propus să facă cât mai accesibilă calea spre asimilarea unor noțiuni precum virtualizare, arhitecturi bazate pe controllere, programabilitate, automatizare, securitate informatică și altele. 

În cadrul BIT Academy, Adrian ocupă poziția de instructor CISCO.  

Cursurile predate de el sunt următoarele: 
 • CCNA 1 v7
 • CCNA 2 v7
 • CCNA 3 v7

Feedback primit

 • Teodora B. Studenta CCNA 1 v7

  Adrian este un instructor foarte bine pregătit, toate cursurile au fost super. Recomand!

 • Anonim student curs CCNA 2 v7 - 2 Mar 2022

  Pe departe este unul dintre cele mai bune cursuri la care am participat. Adrian este foarte bine pregatit, explicatiile sunt clare pe intelesul oricui. Adrian raspunde foarte repede pe email sau whatsapp, nici o intrebare nu a ramas fara raspuns. Modulul 3 de CCNA cu siguranta il voi urma tot la Bit Academy si sper sa fie tot cu Adrian.

 • Ciprian G. Student curs CCNA 2 v7

  Pe departe cel mai bun curs la care am participat. Voi continua modulul 3 de CCNA tot cu Bitacademy si daca este posibil tot cu Adrian Roata. Multumesc!

 • Eduard B. Cursant CCNA 1

  Am invatat multe lucruri noi, am descoperit ca-mi place mult acest domeniu si am invatat de drag. Instructorul foarte bun.

 • Cristian G. Student CCNA 1

  Cea mai importanta parte a metodei de predare, pentru mine personal, este analogia dintre materia de curs, terminologii etc si viata reala. Domnul Adi Roata foloseste asta frecvent iar asta face informatiile din curs sa fie mai usor de asimilat.

 • Valentina N. studenta curs CCNA 3 v7

  M-am reprofilat de pe vânzări pe un job tehnic, Level 1. Pot sa spun doar atât, Bitacad mi-a schimbat sensul vieții. Toți instructorii, nu doar Adrian, sunt ingineri, cu o vasta experienta practica în retelistica. Mi s-a răspuns calm și cu foarte multe explicații, la orice întrebare, oricât de banala poate ar fi părut pentru alții. Lucru pe care nu l-as fi îndrăznit în mediul de la muncă.

 • Tedi C. student curs CCNA

  Adrian Roata, trainerul cu care am sustinut cele doua modulele de CCNA 2 si 3, este foarte implicat, dedicat si a oferit toate explicatiile si informatiile necesare. A fost o onoare si o deosebita placere sa particip la cursurile sustine de el.