Adrian Roată

Adrian a pășit în lumea rețelelor de date fixe la începutul anilor 2000, fiind implicat în fenomenul rămas în amintirea colectivă sub numele de "rețele de cartier". Își amintește cu drag de acea perioadă și consideră că acestea au contribuit direct la definirea modului în care arată piața de telecomunicații în prezent, pe segmentul rezidențial.

A activat în cadrul celor mai importanți service provideri din Romania. Îndeplinind treptat diferite roluri, a învățat despre activitatea de operare a unei rețele din mai multe perspective și și-a dezvoltat un spectru larg de competențe, de la know-how tehnic la soft skills, care l-au ajutat în relațiile cu partenerii și clienții.

Consideră că factorul decisiv pentru a avea succes în acest domeniu este reprezentat de deținerea unei baze tehnice solide. 

Adrian vă așteaptă să parcurgeti împreună acest drum spre înțelegerea modului de funcționare a rețelelor de calculatoare, precum și a altor concepte întâlnite frecvent în activitatea operațională a firmelor din prezent. Ajutat de experiența practică personală și cunoștințele asimilate în timp, și-a propus să facă cât mai accesibilă calea spre asimilarea unor noțiuni precum virtualizare, arhitecturi bazate pe controllere, programabilitate, automatizare, securitate informatică și altele. 

În cadrul BIT Academy, Adrian ocupă poziția de instructor CISCO.  

Cursurile predate de el sunt următoarele: 
 • CCNA 1 v7
 • CCNA 2 v7
 • CCNA 3 v7

Feedback primit

 • Teodora B. Studenta CCNA 1 v7

  Adrian este un instructor foarte bine pregătit, toate cursurile au fost super. Recomand!

 • Anonim student curs CCNA 2 v7 - 2 Mar 2022

  Pe departe este unul dintre cele mai bune cursuri la care am participat. Adrian este foarte bine pregatit, explicatiile sunt clare pe intelesul oricui. Adrian raspunde foarte repede pe email sau whatsapp, nici o intrebare nu a ramas fara raspuns. Modulul 3 de CCNA cu siguranta il voi urma tot la Bit Academy si sper sa fie tot cu Adrian.

 • Ciprian G. Student curs CCNA 2 v7

  Pe departe cel mai bun curs la care am participat. Voi continua modulul 3 de CCNA tot cu Bitacademy si daca este posibil tot cu Adrian Roata. Multumesc!

 • Eduard B. Cursant CCNA 1

  Am invatat multe lucruri noi, am descoperit ca-mi place mult acest domeniu si am invatat de drag. Instructorul foarte bun.

 • Cristian G. Student CCNA 1

  Cea mai importanta parte a metodei de predare, pentru mine personal, este analogia dintre materia de curs, terminologii etc si viata reala. Domnul Adi Roata foloseste asta frecvent iar asta face informatiile din curs sa fie mai usor de asimilat.

Avem vești bune!

Sâmbătă, 23 septembrie 2023, ora 10:00, începe cursul SQL Fundamentals (MySQL) Modul 1!

Înscrie-te acum!

Luni, 25 septembrie 2023, ora 18:00, începe cursul Front-End Web Development Modul 2 (JavaScript)!

Înscrie-te acum!