Ștefan Enache

Ștefan este absolvent al Facultății de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației din cadrul UPB. Chiar după finalizarea studiilor de licență (2009) și masterat (2011), și-a descoperit pasiunea pentru networking, urmând cursurile de CCNA, iar mai târziu obținând și acreditările pentru CCNA, CCNP, CyberOps Associate, Network Security și DevNet Associate. 

Experiența de lucru cu echipamente Cisco și dorința de a preda și altora cele învățate sunt calități care îl recomandă ca instructor. Ștefan este foarte răbdator în mediul de lucru cu studenții, captând interesul acestora prin maximizarea timpului acordat laboratoarelor în timpul predării, dar reușind să introducă și părțile teoretice prin exemple din practică. Are experiență de predare ca instructor Cisco în mediul privat din 2016 și tot de atunci colaborează cu facultatatea ETTI-UPB, unde predă programare-obiect orientată și baze de date. A obținut de la Cisco Netacad titlurile “Instructor Excellence Expert” în 2018, 2022 și 2023 și “Instructor Excellence Advanced” în 2019 şi 2023.

Feedback primit

 • Alin P. Cursant CCNA 2

  Stefan are darul predarii si orele de curs sunt o placere parcurse alaturi de el. Este un trainer foarte bine pregatit, imbina teoria cu aspectele practice, facandu-se inteles de toti participantii cursului. Consider ca stilul sau de predare se muleaza foarte bine pe nevoia mea.

 • Anonim Cursant CCNA 2

  Am apreciat foarte mult modul in care instructorul se asigura ca fiecare dintre cursanti intelege informatia, care este parcursa intr-un ritm potrivit pentru a tine pasul. Aprofundarea informatiilor din cursul teoretic este bine fixata prin intermediul laboratoarelor practice.

 • Adrian C. student CCNA 1 v7

  Un trainer foarte ok, cu capacitatea de a explica totul pe intelesul fiecaruia.

 • Valentin M. student CCNA 1 v7

  Avand in vedere experienta mea minima in acest domeniu, pot sa presupun ca doar priceperea trainerului m-a ajutat sa inteleg absolut tot ce s-a predat pana acum. Acum ramane doar in eforturile mele sa si invat ceea ce am inteles.

 • Alin G. student curs CCNA

  Recomand aceasta serie de cursuri CCNA. Notiunile teoretice si aplicare lor la orele de curs m-au ajutat la job-ul meu actual, am crescut eficienta in planificarea si implementarea anumitor solutii, dar si in detectarea si remedierea anumitor probleme in solutii deja implementate. Majoritatea dilemelor si problemelor de networking intalnite de-a lungul timpului si-au gasit un raspuns sau o explicatie la acest curs. Apreciez ca instructorul Stefan Enache a tinut cursul interactiv, a avut rabdare in a raspunde fiecarui student si ca a reusit sa imi mentina atentia captata.

 • Liviu G student curs Network Security

  Imi place foarte mult ca instructorul este foarte bine pregatit si gata sa raspunda oricaror intrebari tehnice.

 • Bogdan P. student CCNA 1 v7

  Sunt foarte multumit ca am ales acest curs de la Bit Academy, il felicit pe Stefan pentru modul in care preda si ne capteaza atentia, nici nu stiu cum trec orele de curs.. ma bucur ca se pune accent pe practica. Cu siguranta voi continua cu celelalte module de CCNA.

 • Cristian N. student curs CCNA 1

  Instructorul are un ritm de predare foarte bun, de asemenea și explicațiile sunt pe măsura, se asigura tot timpul ca am înțeles, iar dacă nu reia subiectul (chiar și pentru un singur student).

 • Adrian C. Student curs CCNA 1 v7

  Faptul că la un astfel de curs, care pentru noul cursant aduce foarte multe noțiuni noi, dai de un instructor precum Ștefan, nu pot să îl consider decât ca un mare bonus. Detaliile în care intră pentru a explica materia, amabilitatea de a asculta, disponibilitatea de a ajuta, îmi dă încrederea că voi stăpâni acest domeniu nou pentru mine.

 • Andrei M. Student curs CCNA 1 v7

  Parerea mea este ca trainerul ce l-am avut la curs, Stefan Enache este foarte experiementat si reuseste usor sa transmita informatia studentilor, are abilitati peste medie ca sa te tina in priza si sa iti capteze atentia ceea ce pentru mine a fost foarte benefic pentru ca mi-am atins obiectivul pentru care am venit la curs: sa inteleg cum functioneaza o retea. Nu am sugestii de imbunatatire si sunt interesat sa urmez in continuare cursurile CCNA cu Stefan. Multumesc, Andrei

 • Alina V. Studenta curs CCNA 1 v7

  Ștefan Enache este un instructor foare bun, are un knowledge bine dezvoltat, explica foarte bine și are răbdare cu studenții. Chiar ma bucur sa iau parte la cursul de CCNA 1 susținut de el. Recomand!*****

 • Marius F. student curs CyberOps Associate v1.0

  Cursul a fost structurat foarte bine de catre instructor, in ciuda faptului ca este extrem de multa materie teoretica. Cel mai important lucru a fost interactiunea, nu a fost doar un monolog din partea instructorului. Un atuu foarte important al lui Stefan Enache este ca mereu se asigura ca toti participantii la curs sa inteleaga despre ce se vorbeste si sa nu fie lasati de izbeliste.

 • Andreea R. studenta curs CyberOps Associate v1.0

  Cursul este f bine structurat, iar Stefan este un trainer excelent. Explica pe intelesul tuturor, are rabdare cu fiecare in parte si este extrem de bine pregatit. Chiar a fost o reala placere sa particip la acest curs.

 • Radu D. Student curs Linux Essentials (LPI Essentials)

  Consider ca explicatiile de la curs au fost clare si concise, sunt incantat de Bitacad, as recomanda si altor persoane acest curs, Linux LPI!

 • Dragos A. Student DevNet Associate

  Stefan este un instructor foarte rabdator si comunicativ, avand o experienta foarte mare in predarea cunostintelor din IT.

 • Eduard A. student curs Linux Essentials (LPI Essentials)

  Stefan stie foarte bine cum sa isi tina sedintele, nu exista intrebari la care sa nu se gaseasca raspunsul, se observa experienta sa in domeniile conexe: ccna, php... Modul in care face legaturile linux cu domeniile in care este folosit plus foarte multe explicatii aditionale, fac cursul sa para mult prea simplu. Personal am ajuns ca dupa fiecare sedinta sa parcurg capitolele de invatare si laboratorarele cu ochii inchisi, nu cred ca examenul final sau certificarea vor fi o problema.

 • Anonim Curs CCNA 1 v7

  Domnul profesor Ștefan are un dar al predării, are răbdare cu studenții săi, glumește alături de ei și explică acolo unde aceștia au neclarități, oferind exemple sau explicațiile amuzante, dar care au legătura și cu viața reală din acest domeniu al rețelisticii. Per total sunt mulțumit de abilitățile sale de predare. Recomand cu toată căldura acest curs tuturor care au o chemare către acest domeniu al rețelisticii.