Ștefan Enache

Ștefan este absolvent al Facultății de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației din cadrul UPB. Chiar după finalizarea studiilor de licență (2009) și masterat (2011), și-a descoperit pasiunea pentru networking, urmând cursurile de CCNA, iar mai târziu obținând și acreditările pentru CCNA, CCNP, CyberOps Associate, Network Security și DevNet Associate. Experiența de lucru cu echipamente Cisco și dorința de a preda și altora cele învățate sunt calități care îl recomandă ca instructor. Ștefan este foarte răbdator în mediul de lucru cu studenții, captând interesul acestora prin maximizarea timpului acordat laboratoarelor în timpul predării, dar reușind să introducă și părțile teoretice prin exemple din practică. Are experiență de predare ca instructor Cisco în mediul privat din 2016 și tot de atunci colaborează cu facultatatea ETTI-UPB, unde predă programare-obiect orientată și baze de date. A obținut de la Cisco Netacad titlurile “Instructor Excellence Expert” în 2018 și “Instructor Excellence Advanced” în 2019.

Feedback primit

 • Alin P. Cursant CCNA 2

  Stefan are darul predarii si orele de curs sunt o placere parcurse alaturi de el. Este un trainer foarte bine pregatit, imbina teoria cu aspectele practice, facandu-se inteles de toti participantii cursului. Consider ca stilul sau de predare se muleaza foarte bine pe nevoia mea.

 • Anonim Cursant CCNA 2

  Am apreciat foarte mult modul in care instructorul se asigura ca fiecare dintre cursanti intelege informatia, care este parcursa intr-un ritm potrivit pentru a tine pasul. Aprofundarea informatiilor din cursul teoretic este bine fixata prin intermediul laboratoarelor practice.

 • Adrian C. student CCNA 1 v7

  Un trainer foarte ok, cu capacitatea de a explica totul pe intelesul fiecaruia.

 • Valentin M. student CCNA 1 v7

  Avand in vedere experienta mea minima in acest domeniu, pot sa presupun ca doar priceperea trainerului m-a ajutat sa inteleg absolut tot ce s-a predat pana acum. Acum ramane doar in eforturile mele sa si invat ceea ce am inteles.

 • Alin G. student curs CCNA

  Recomand aceasta serie de cursuri CCNA. Notiunile teoretice si aplicare lor la orele de curs m-au ajutat la job-ul meu actual, am crescut eficienta in planificarea si implementarea anumitor solutii, dar si in detectarea si remedierea anumitor probleme in solutii deja implementate. Majoritatea dilemelor si problemelor de networking intalnite de-a lungul timpului si-au gasit un raspuns sau o explicatie la acest curs. Apreciez ca instructorul Stefan Enache a tinut cursul interactiv, a avut rabdare in a raspunde fiecarui student si ca a reusit sa imi mentina atentia captata.

 • Liviu G student curs Network Security

  Imi place foarte mult ca instructorul este foarte bine pregatit si gata sa raspunda oricaror intrebari tehnice.

Avem vești bune!

Joi, 8 Iunie 2023, ora 18:00, începe cursul Python Fundamentals!

Înscrie-te acum!