Stefan Enache

Stefan este absolvent al Facultatii de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei din cadrul UPB. Chiar dupa finalizarea studiilor de licenta (2009) si masterat (2011), si-a descoperit pasiunea pentru networking, urmand cursurile de CCNA, iar mai tarziu obtinand si acreditarile pentru CCNA, CCNP, CyberOps Associate, Network Security si DevNet Associate. Experienta de lucru cu echipamente Cisco si dorinta de a preda si altora cele invatate sunt calitati care il recomanda ca instructor.Stefan este foarte rabdator in mediul de lucru cu studentii, captand interesul acestora prin maximizarea timpului acordat laboratoarelor in timpul predarii, dar reusind sa introduca si partile teoretice prin exemple din practica. Are experienta de predare ca instructor Cisco in mediul privat din 2016 si tot de atunci colaboreaza cu facultatatea ETTI-UPB, unde preda programare-obiect orientata si baze de date. A obtinut de la Cisco Netacad titlurile “Instructor Excellence Expert” in 2018 si “Instructor Excellence Advanced” in 2019.


Feedback primit

  • Alin P. Cursant CCNA 2

    Stefan are darul predarii si orele de curs sunt o placere parcurse alaturi de el. Este un trainer foarte bine pregatit, imbina teoria cu aspectele practice, facandu-se inteles de toti participantii cursului. Consider ca stilul sau de predare se muleaza foarte bine pe nevoia mea.

  • Anonim Cursant CCNA 2

    Am apreciat foarte mult modul in care instructorul se asigura ca fiecare dintre cursanti intelege informatia, care este parcursa intr-un ritm potrivit pentru a tine pasul. Aprofundarea informatiilor din cursul teoretic este bine fixata prin intermediul laboratoarelor practice.