Lucian Cornianu

Lucian are o experienţă de peste 10 ani în domeniul tehnologiilor web, cu o aplecare deosebită spre cele care se intersectează cu domeniul open-source. Lucrează de mai mulți ani ca full-stack web developer şi team leader pentru o companie locală de profil.  A avut până acum ocazia de a participa în proiecte diverse, interne şi internaţionale, cu grade diferite de complexitate, acumulând de-a lungul timpului un bogat know-how pe care este extrem de bucuros să-l împărtăşească.

Este pasionat atât de tehnologiile folosite pe partea de front-end/back-end development - PHP (procedural, oop & various frameworks/APIs), MySQL, PostgreSQL, HTML, CSS, JavaScript (various frameworks/APIs) - cât şi de cele ce stau la baza serverelor de aplicaţii web (Linux/UNIX, Apache, DNS, ipchains).

Stilul său de predare este unul interactiv, baza teoretică a cursului fiind tot timpul însoţită de multiple discuţii şi exemple practice.

Atunci când nu programează, îi place foarte mult să joace şah şi să citească.

Feedback primit

 • Sorin M. student

  Programarea mi s-a părut un domeniu prin intermediul căruia ideile mele pot prinde contur. Am ales BIT-Academy pentru poziționarea foarte bună (se află între stațiile de metrou Universitate și Piața Unirii), dar și pentru prețurile accesibile. M-am temut la început deoarece nu aveam cunoștință despre limbajele de programare, decât din câteva videoclipuri de pe internet. Profesorul, Lucian Cornianu, de HTML și CSS ne-a explicat conceptele și ne-a oferit informații prin intermediul cărora deduceam singuri soluțiile în anumite situații. Am fost puțin sceptic în privința susținerii cursului remote, deoarece interacțiunea directă la clasă cu profesorul era importantă: vine să se uite la cod, aștepată să scriem, ne ajută dacă rămânem în urmă. Însă și în cadrul cursului remote situațiile au fost la fel, doar prin intermediul unui share-screen. Astfel, nu este important locul în care ți se predă, ci omul care îți predă. Sunt foarte mulțumit de cursurile și profesorii de la BIT- Academy.

 • Simion R. cursant SQL

  Am ales cursul de SQL Fundamentals, cu instructorul Lucian Cornianu si sunt mai mult decat multumit de curs, imi place foarte mult si sunt hotarat sa fac inclusiv modulul 2 si alte cursuri pe partea de programare. Cursul este asa cum ar trebuie sa fie un curs, si vreau sa il felicit pe Lucian pentru treaba pe care o face.

 • Dorin cursant Backend Web Development

  Va multumesc pentru ceea ce am invatat in aceast curs! Sunteti o echipa frumoasa care merita cea mai buna promovare! Cu siguranta voi spune si altora despre echipa Bit Academy! Mult succes in continuare, cat mai multi cursanti si cat mai multe rezultate excelente!

 • Petre cursant Backend Web Development

  Lucian este un instructor foarte bun. Stapaneste domeniu foarte bine, este pregatit si stie sa impartaseasca informatiile. Mi-ar placea sa particip si la un eventual curs de javascript frameworks, curs tinut de Lucian

 • Marius cursant Backend Web Development

  Domnul profesor a fost grozav. Inainte de acest curs nu aveam vreo idee ce inseamna un cod, sau orice legat de domeniul programare. Domnul Profesor Lucian Cornianu a imbinat foarte bine aspectele teoretice cu cele concrete, din practica, iar acest lucru mi-a placut foarte mult, pentru ca pana la urma, majoritatea persoanelor care urmeaza cursurile dvs. , inclusiv eu isi doreasca ca intr-o zi sa lucreze in domeniu.Temele pe care le-am primit au fost foarte utile pentru intelegerea aspectelor predate.

 • Petrisor cursant SQL Fundamentals

  Cursul este asa cum ar trebuie sa fie un curs, si vreau sa il felicit pe Lucian pentru treaba pe care o face. Nu am nimic de comentat, sunt mai mult decat multumit de curs, imi place foarte mult si sunt hotarat sa fac inclusiv modulul 2 si alte cursuri pe partea de programare.

 • Philip cursant SQL Fundamentals

  Tinand cont situatia curenta cu COVID19 cred ca Lucian s-a descurcat foarte bine cu toti. Explicatiile sunt complete si le face si pentru cei ramasi in urma sau cei care au probleme cand scriu codul. In ansamblu tot cursul mi s-a parut foarte bine structurat si bine organizat chiar daca online. Am recomandat deja si altcuiva cursul.

 • Lucian cursant Frontend Web Development

  Din perspectiva mea cursul a fost super ok referindu-ma la profesor si modul de predare.

 • Emilian cursant Frontend Web Development

  Totul a decurs mai bine decat ma asteptam

 • (anonim) cursant Frontend Web Development

  Lucian este un profesor foarte bun si mi-a raspuns la toate intrebarile.

 • Adina cursant Frontend Web Development

  Este excelent ca putem sa tinem aceste sedinte remote si totul a decurs foarte bine!

 • anonim cursant Frontend Web Development

  Claritatea și simplitatea cu care explică, mă ajută foarte mult în procesul de învațare, mai ales că sunt novice în acest domeniu. Recomand cu drag!

 • Cristina P. cursant SQL Fundamentals

  Excelent trainer, care face accesibil cursul si notiunile si pentru cei mai putin initiati in IT. Multumesc mult.

 • Ionut A. cursant SQL Fundamentals

  Mi-a placut modul de abordare al subiectelor si modul in care instrutorul explica foarte bine si cu calm nedumeririle studentilor. Din punct de vedere calitate-pret, cursul este mult peste suma platita. Lucian, 10+

 • Anonim cursant Backend Web Development

  Dupa ce am urmat cursul de HTML/CSS am gasit motivarea necesara sa continui pregatirea si sa aprofundez cunostiintele dobandite. Am inteles tot ceea ce a fost prezentat, mi-am atins obiectivele propuse, iar acest lucru m-a facut sa imi doresc sa ma inscriu la urmatorul curs. Felicitari si aprecieri maxime pentru domnul instructor Cornianu Lucian

 • Adrian G. cursant Front-end

  Nu trebuie îmbunătățit absolut nimic. Modul de predare al Dl. Prof. Lucian Cornianu este unul excelent.Chiar daca nu înțelegi anumite aspecte Dl. Prof. Va explica pe înțelesul tuturor. Am facut cursul de Javascript și sunt foarte mulțumit.

 • Diana S. Cursant Frontend Web Development

  Mi s-a parut un curs cu adevarat bine realizat ( am avut ocazia sa parcurg si altele din acelasi domeniu), cred ca as recomanda poate un pic mai multe comentarii in cadul proiectelor si inca cateva sedinte de exercitii suplimentare, in cadrul cursului sau daca nu, un modul separat. Acest curs pune intradevar bazele programarii in JavaScript , daca se studiaza dupa fiecare sedinta in parte. Realizarea temelor, a proiectelor din cadrul sedintelor cat si studiul teoriei, mi se par esentiale. Fiecare curs in parte cuprinde parti teoretice, explicate clar cat si aplicatii usor de urmarit. Lucian este foarte coerent in explicatii. Cea ce mi-as mai fi dorit ar fi fost, poate inca cateva sedinte de aplicatii suplimentare pentru aprofundare sau poate un modul suplimentar.

 • Andreea M. Cursant Frontend Web Development

  Un instructor cu foarte multă experiență care explică în mod foarte detaliat toate informațiile necesare studențiilor

 • Daniel B. Cursant Frontend Web Development Modulul 1

  Cursul a fost foarte bine structurat pentru cineva care acum ia pentru prima data contact cu Html/Css. Lucian explica foarte bine si pe intelesul tuturor.

 • Bettina M. Cursant Front-end Web Development - Modulul 1

  Un curs foarte bun :) Bine structurat iar profesorul explica pe intelesul tuturor.

 • Ana-Maria D. Cursant SQL Fundamentals

  Felicitari trainerului! In sfarsit un trainer foarte bine pregatit, implicat, organizat, cu multa disponibilitate in a transmite toate informatiile aferente cursului. In sfarsit am inteles SQL :)

 • Ionuţ O. Cursant Front-end Web Development Modulul 1

  Metoda aleasa de Lucian Cornianu pentru a maximiza consolidarea cunostintelor precum si orientarea pe aspectele practice mi s-au parut foarte potrivite. Recomand!

 • Alexandru I. Cursant Front-End Web Development Modulul 2

  Totul a fost ok, ca de obicei Lucian a facut o treaba excelenta si abia astept sa incep cu el si modulul 2 de la cursul de PHP. Va multumesc, Alexandru I.

 • Anonim Cursant Back-end Web Development Modulul I

  Felicitari lui Lucian! Este destul de greu sa predai un curs online si pe "nevazute". Are capacitatea de a te mentine atent si de a se face foarte bine inteles in aceasta situatie mai putin comoda. Nu vad ce lucruri ar putea fi imbunatatite, poate mai multe sugestii de lucru individual, dar asta, desigur, tine de ambitia fiecarui cursant in parte

 • Anonim Cursant Back-end Web Development - Modulul 1 (PHP/MySQL)

  Am facut cursul PHP/MySQL Modulul 1 , si intentionez sa fac si modulul 2.Fiecare informatie oferita de Dl. Lucian , este clara , dar daca ai probleme , Dl. Lucian te va ajuta,si iti va explica pe intelesul tau pentru a rezolva problema.Cu siguranta voi mai urma si alte cursuri aici! Good Job!

 • Mădălin M. Cursant SQL Fundamentals

  Cel mai mult îmi place că se desfășoară online, in confortul fiecăruia de acasă,lucrurile sunt explicate cu calm,răbdare și pe înțelesul tuturor.Cu siguranță o să mai aplic și la următorul modul.

 • Mihaela F. Cursant SQL Fundamentals

  Recomand acest curs cu instructorul Lucian Cornianu. Explicatii clare, intructorul are foarte mare rabdare. Sunt foarte incantata!

 • Cristina S. Cursant Frontend Web Development - Modulul 1 (HTML/CSS)

  Explicatiile sunt clare, instructorul venind in ajutorul oricarei persoane care ramane in urma. Imi place logica cursului si modul in care ne sunt prezentate informatiile, precum si modul in care sunt aplicate in acelasi timp.

 • Leonardo T. Cursant SQL Fundamentals

  Un curs foarte bine structurat pentru începători, cu exerciții foarte bune pentru înțelegerea noțiunilor de bază SQL. Sunt atinse toate punctele din programa, iar nivelul de predare al domnului Cornianu este impecabil.

 • Calin C. Cursant SQL Fundamentals

  Mediu de invatare online este foarte ofertant. Pandemia insa a adus si acest mediu la absolut . D-nul instructor este un profesionist si s-a straduit sa ne prezinte in cele mai bune conditii cursul.

 • Mihaela F. Cursant SQL Fundamentals

  Instructorul Lucian Cornianu are foarte multa rabdare si explica pe intelesul tuturor. Recomand cu drag acest curs!

 • Vasilica S. Cursant Backend Web Development - Modul 1 (PHP/MySQL)

  Imi place modul de predare al profesorului, si mai ales, partea practica.

 • Cosmina M. Cursant SQL Fundamentals

  Cursul mi-a placut mult, a fost structurat foarte bine si explicat pe intelesul meu. Recomand din tot sufletul.

 • Corina Cursant SQL Fundamentals

  Un curs bine structurat, care a imbinat perfect partea teoretica cu cea practica. A fost usor de parcurs, avand suport pe tot parcursul cursului, orice problema fiind rezolvata impreuna cu profesorul( mici erori de cod). Un aspect pe care l-am apreciat au fost temele propuse, prin care puneam in aplicare cunostiintele acumulate in cadrul sedintelor si primeam si feedback. Recomand!( curs + trainer "la pachet")

 • Carmina C. Cursant Front-end Web Development - Modulul 1

  Dl. instructoru are foarte multa rabdare si nu se grabeste in explicatii. Modul de predare este unul bun, precum si comunicarea cu studentii. Cu siguranta voi reveni pentru a parcurge si alte module.

 • Anonim Cursant Back-end Web Development - Modulul 2 (PHP Frameworks)

  La toate cursurile predate de Dl. Lucian , a fost perfect totul. Tin sa mentionez ca nu trebuie schimbat nimic. Se implica si isi face treaba extrem de bine. Ma bucur ca l-am avut ca trainner , deoarece am invatat foarte multe de la dansul. In concluzie , recomand cu incredere!

 • Livia B. Cursant Frontend Web Development - Modul 2 (JavaScript)

  Foarte bine organizat cursul, imi place platforma, structura sedintelor, iar D-nul Prof Lucian este foarte rabdator si explica foarte bine, pe intelesul tuturor

 • Alin V Cursant Frontend Web Development - Modul 1 (HTML/CSS)

  Vocatia pedagogica reala(dincolo de nivelul excelent de pregatire) a domnului profesor Lucian Cornianu mi se pare un motiv in plus in alegerea urmarii cursurilor sustinute de acesta. Dupa doua module urmate(SQL si HTML-CSS) nu pot decat sa-l felicit pentru modul in care reuseste sa transmita cunostinte tehnice, adaptate suficient pt nivelul unui incepator dar fara a omite nimic din necesarul programei.

 • Alexandru I. Cursant Backend Web Development - Modul 2 (PHP Frameworks)

  Lucian a excelat ca de obicei, lucrurile invatate de la el sunt extraordinare si sper sa le folosesc cat mai curand.

 • Mihail T. Cursant Frontend Web Development - Modul 1 (HTML/CSS)

  Mi-a plăcut răbdarea profesorului.

 • Anonim Cursant Frontend Web Development - Modul 1 (HTML/CSS)

  Imi convine foarte mult modelul remote al cursurilor si imi place foarte mult stilul de predare, explicit si concentrat pe tema.

 • Gabriela B. Cursant Frontend Web Development Modulul 1

  Cursul este interactiv ceea ce imi place foarte mult, instructorul explica pe intelesul tuturor si ne ajuta cand intampinam probleme.

 • Denisa V. Cursant Frontend Web Development - Modul 1 (HTML/CSS)

  Instructorul este foarte bine pregătit și oferă informații clare, pragmatice și exemplificate. Mi-ar fi plăcut să experimentez cursul și în clasă însă și experiența online a fost surprinzător de bună.

 • Andra M. Cursant Frontend Web Development - Modul 1 (HTML/CSS)

  Toata lumea este ajutata sa inteleaga si eventual sa isi corecteze codul, nu ramane nimeni in urma, Lucian este atent in egala masura la nevoile tuturor. Felul in care prezinta instructorul este foarte clar, Lucian are talentul de a explica lucrurile astfel incat acestea par simple inca de la primul contact cu notiunile noi.

 • Iulian G. Cursant Frontend Web Development - Modul 2 (JavaScript)

  Desi nu am scris deloc cod in limbajul Javascript, pot spune ca am invatat foarte multe notiuni utile teoretice asociate cu detalii practice pe care le pot utiliza in continuare in practica si in aprofundarea cunostintelor in lucru cu framework-urile de Java Script. Multumesc pe aceasta cale BitAcademy si D-nului instructor Lucian Cornianu pentru maiestria de care a dat dovada in prezentarea detaliilor teoretice si practice. Astept cu deosebit interes lansarea cursului JavaScript Advanced (lucrul cu frameworkul REACT JS / NODE JS).

 • Iulian G. Cursant Backend Web Development - Modul 1 (PHP/MySQL)

  Cursul de PHP a fost sustinut exceptional; am invatat foarte multe notiuni teoretice si practice pe care le pot folosi in dezvoltarea profesionala si in activitatea curenta. Multumirile mele si toata stima D-nului Lucian si respectiv echipei Bit Academy.

 • Gabriela B. Cursant Frontend Web Development - Modul 1 (HTML/CSS)

  Cursul a fost foarte bine structurat, ritmul de predare si explicatiile foarte bune si pe intelesul tuturor. Am primit suport pe toata perioada cursului si nu numai. Recomand cursurile instructorului Lucian Cornianu.

 • Laura H. Cursant Frontend Web Development - Modul 2 (JavaScript)

  Imi place stilul de predare al instructorului, mi se potriveste, este coerent si inteligibil.

 • Andra M. Cursant Frontend Web Development - Modul 2 (JavaScript)

  Lucian explica foarte clar, logic si pe intelesul tuturor, astfel incat informatiile sunt accesibile si pentru cei care nu au mai facut niciodata vreo ora de programare (cum sunt eu). Cunostintele predate anterior sunt reluate, reactualizate cu fiecare ocazie si Lucian ne evidentiaza legatura dintre acestea si noile cunostinte. As recomanda oricui este interesat ca primii pasi in acest domeniu sa fie facuti alaturi de acest instructor.

 • Sorina V. studenta curs Frontend Web Development Modul 2 (JavaScript)

  Buna ziua, Cursul cu domnul profesor Lucian Cornianu imi este foarte potrivit si pentru un om "al cartii rasfoite" explicatiile dansului aduc lumina si lamurire in gandire. Este un tutore foarte bun si se observa ca ii place sa predea si sa studieze la randul lui ceea ce preda.

 • Maria P. Studenta curs Frontend Web Development Modul (JavaScript)

  Lucian este un trainer in adevaratul sens al cuvantului: explicatiile sunt foarte clare, foloseste multe analogii care ajuta la intelegerea mai rapida a conceptelor si proceselor si raspunde cu rabdare tuturor intrebarilor.

 • Sorina V. Cursant Frontend Web Developmnet Modul 2 (JavaScript)

  Cursul a fost foarte bine structurat, informatia existenta satisface cerintele cursantului iar mesajul didactic a fost transmis de catre domnul profesor Lucian Cornianu clar, concret si concis. Comunicarea cu departamentul, secretariat, etc extrem de usoara, rapida si directa. Recomand cu caldura aceasta institutie!

 • Cristi P. Cursant Backend Web Development Modul 1 (PHP/MYSQL)

  Nu trebuie modificat nimic. Totul este ok Preda excepțional de bine, răspunde la întrebările pe care Ii le adresam. Super fain cursul. O sa fac și modulul 2

 • Amelia R. Cursant Microsoft Excel advanced Modul 2

  Cursul se axeaza foarte mult pe VBA basic. Explicatiile au fost foarte clare si au cuprins o plaja destul de larga de comenzi, chiar si functii, insa ma asteptam sa fie structurat macar 50% excel advanced: formule avansate, tables, power pivots, data validations conditionale, etc si 50% VBA. VBA nu prea mai e folosit decat in troubleshooting-ul "mostenirilor". In schimb excelul cu toate functiile lui va fi folosit forever in prelucrarea elementara si cotidiana a datelor. Dar, in esenta, am invatat mai mult VBA de la acest curs decat de la un curs de VBA pe care l-am facut anterior.

 • Mihai Cristian L. Cursant Frontend Web Development Modul 1 (HTML/CSS)

  Tehnica de predare a instructorului mi se pare foarte bună, pentru că împreună cu fișierul cu notițele de la curs, explicațiile instructorului pas cu pas și demonstrațiile prin cod mi se par excelente pentru ca eu să înțeleg noțiunile de la zero spre avansat, indiferent că acest curs se desfășoară remote. Orice problemă pe care o ai la temă, instructorul te poate ajuta cu tot dragul. Mulțumesc din tot sufletul domnului Lucian Cornianu pentru tot sprijinul pe care mi l-a acordat. Recomand tuturor celor care doresc să-și urmeze o carieră în web development acest curs!

 • George P. student curs Back-end Web Development Modul 1 (PHP/MySQL)

  Ca de fiecare data, instructorul Lucian Cornianu a tinut aceasta sedinta intr-un mod de exceptie, atingand punctele cele mai importante ale rezultantelor din cursurile anterioare. Am fost placut impresionat de dedicatia mentorabila ce o detine d-l Lucian Cornianu si sunt mandru ca am reusit sa particip la fiecare sedinta prezentata de dansul. Felicit in aceeasi masura si Bit Academy, ca este inconjurata de profesionisti, si de oameni de succes, as fi incantat sa particip in continuare la cursuri organizate de Bit Academy, sau daca nu eu, atunci as recomanda oricand, sa urmezi aceste cursuri chiar daca esti profesionist, amator, sau dornic de a deveni programator.

 • Gabriel S. student curs Front-end Web Development Modul 2 (JavaScript)

  Domnul Lucian este un profesor foarte bine pregatit care are rabdare, explica clar si pe intelesul tuturor. Recomand cursurile predate de dumnealui!

Avem vești bune!

Miercuri, 6 decembrie 2023, ora 18:00, începe cursul SQL Fundamentals MySQL (Modul 1)!

Înscrie-te acum!