Lucian Cornianu

Lucian are o experienţă de peste 10 ani în domeniul tehnologiilor web, cu o aplecare deosebită spre cele care se intersectează cu domeniul open-source. Lucrează de mai mulți ani ca full-stack web developer şi team leader pentru o companie locală de profil.  A avut până acum ocazia de a participa în proiecte diverse, interne şi internaţionale, cu grade diferite de complexitate, acumulând de-a lungul timpului un bogat know-how pe care este extrem de bucuros să-l împărtăşească.

Este pasionat atât de tehnologiile folosite pe partea de front-end/back-end development - PHP (procedural, oop & various frameworks/APIs), MySQL, PostgreSQL, HTML, CSS, JavaScript (various frameworks/APIs) - cât şi de cele ce stau la baza serverelor de aplicaţii web (Linux/UNIX, Apache, DNS, ipchains).

Stilul său de predare este unul interactiv, baza teoretică a cursului fiind tot timpul însoţită de multiple discuţii şi exemple practice.

Atunci când nu programează, îi place foarte mult să joace şah şi să citească.

Feedback primit

 • Sorin M. student

  Programarea mi s-a părut un domeniu prin intermediul căruia ideile mele pot prinde contur. Am ales BIT-Academy pentru poziționarea foarte bună (se află între stațiile de metrou Universitate și Piața Unirii), dar și pentru prețurile accesibile. M-am temut la început deoarece nu aveam cunoștință despre limbajele de programare, decât din câteva videoclipuri de pe internet. Profesorul, Lucian Cornianu, de HTML și CSS ne-a explicat conceptele și ne-a oferit informații prin intermediul cărora deduceam singuri soluțiile în anumite situații. Am fost puțin sceptic în privința susținerii cursului remote, deoarece interacțiunea directă la clasă cu profesorul era importantă: vine să se uite la cod, aștepată să scriem, ne ajută dacă rămânem în urmă. Însă și în cadrul cursului remote situațiile au fost la fel, doar prin intermediul unui share-screen. Astfel, nu este important locul în care ți se predă, ci omul care îți predă. Sunt foarte mulțumit de cursurile și profesorii de la BIT- Academy.

 • Simion R. cursant SQL

  Am ales cursul de SQL Fundamnetntals, cu instructorul Lucian Cornianu si sunt mai mult decat multumit de curs, imi place foarte mult si sunt hotarat sa fac inclusiv modulul 2 si alte cursuri pe partea de programare. Cursul este asa cum ar trebuie sa fie un curs, si vreau sa il felicit pe Lucian pentru treaba pe care o face.

 • Dorin cursant Backend Web Development

  Va multumesc pentru ceea ce am invatat in aceast curs! Sunteti o echipa frumoasa care merita cea mai buna promovare! Cu siguranta voi spune si altora despre echipa Bit Academy! Mult succes in continuare, cat mai multi cursanti si cat mai multe rezultate excelente!

 • Petre cursant Backend Web Development

  Lucian este un instructor foarte bun. Stapaneste domeniu foarte bine, este pregatit si stie sa impartaseasca informatiile. Mi-ar placea sa particip si la un eventual curs de javascript frameworks, curs tinut de Lucian

 • Marius cursant Backend Web Development

  Domnul profesor a fost grozav. Inainte de acest curs nu aveam vreo idee ce inseamna un cod, sau orice legat de domeniul programare. Domnul Profesor Lucian Cornianu a imbinat foarte bine aspectele teoretice cu cele concrete, din practica, iar acest lucru mi-a placut foarte mult, pentru ca pana la urma, majoritatea persoanelor care urmeaza cursurile dvs. , inclusiv eu isi doreasca ca intr-o zi sa lucreze in domeniu.Temele pe care le-am primit au fost foarte utile pentru intelegerea aspectelor predate.

 • Petrisor cursant SQL Fundamentals

  Cursul este asa cum ar trebuie sa fie un curs, si vreau sa il felicit pe Lucian pentru treaba pe care o face. Nu am nimic de comentat, sunt mai mult decat multumit de curs, imi place foarte mult si sunt hotarat sa fac inclusiv modulul 2 si alte cursuri pe partea de programare.

 • Philip cursant SQL Fundamentals

  Tinand cont situatia curenta cu COVID19 cred ca Lucian s-a descurcat foarte bine cu toti. Explicatiile sunt complete si le face si pentru cei ramasi in urma sau cei care au probleme cand scriu codul. In ansamblu tot cursul mi s-a parut foarte bine structurat si bine organizat chiar daca online. Am recomandat deja si altcuiva cursul.

 • Lucian cursant Frontend Web Development

  Din perspectiva mea cursul a fost super ok referindu-ma la profesor si modul de predare.

 • Emilian cursant Frontend Web Development

  Totul a decurs mai bine decat ma asteptam

 • (anonim) cursant Frontend Web Development

  Lucian este un profesor foarte bun si mi-a raspuns la toate intrebarile.

 • Adina cursant Frontend Web Development

  Este excelent ca putem sa tinem aceste sedinte remote si totul a decurs foarte bine!

 • anonim cursant Frontend Web Development

  Claritatea și simplitatea cu care explică, mă ajută foarte mult în procesul de învațare, mai ales că sunt novice în acest domeniu. Recomand cu drag!

 • Cristina P. cursant SQL Fundamentals

  Excelent trainer, care face accesibil cursul si notiunile si pentru cei mai putin initiati in IT. Multumesc mult.

 • Ionut A. cursant SQL Fundamentals

  Mi-a placut modul de abordare al subiectelor si modul in care instrutorul explica foarte bine si cu calm nedumeririle studentilor. Din punct de vedere calitate-pret, cursul este mult peste suma platita. Lucian, 10+

 • Anonim cursant Backend Web Development

  Dupa ce am urmat cursul de HTML/CSS am gasit motivarea necesara sa continui pregatirea si sa aprofundez cunostiintele dobandite. Am inteles tot ceea ce a fost prezentat, mi-am atins obiectivele propuse, iar acest lucru m-a facut sa imi doresc sa ma inscriu la urmatorul curs. Felicitari si aprecieri maxime pentru domnul instructor Cornianu Lucian

 • Adrian G. cursant Front-end

  Nu trebuie îmbunătățit absolut nimic. Modul de predare al Dl. Prof. Lucian Cornianu este unul excelent.Chiar daca nu înțelegi anumite aspecte Dl. Prof. Va explica pe înțelesul tuturor. Am facut cursul de Javascript și sunt foarte mulțumit.

 • Diana S. Cursant Frontend Web Development

  Mi s-a parut un curs cu adevarat bine realizat ( am avut ocazia sa parcurg si altele din acelasi domeniu), cred ca as recomanda poate un pic mai multe comentarii in cadul proiectelor si inca cateva sedinte de exercitii suplimentare, in cadrul cursului sau daca nu, un modul separat. Acest curs pune intradevar bazele programarii in JavaScript , daca se studiaza dupa fiecare sedinta in parte. Realizarea temelor, a proiectelor din cadrul sedintelor cat si studiul teoriei, mi se par esentiale. Fiecare curs in parte cuprinde parti teoretice, explicate clar cat si aplicatii usor de urmarit. Lucian este foarte coerent in explicatii. Cea ce mi-as mai fi dorit ar fi fost, poate inca cateva sedinte de aplicatii suplimentare pentru aprofundare sau poate un modul suplimentar.

 • Andreea M. Cursant Frontend Web Development

  Un instructor cu foarte multă experiență care explică în mod foarte detaliat toate informațiile necesare studențiilor

 • Daniel B. Cursant Frontend Web Development Modulul 1

  Cursul a fost foarte bine structurat pentru cineva care acum ia pentru prima data contact cu Html/Css. Lucian explica foarte bine si pe intelesul tuturor.

 • Bettina M. Cursant Front-end Web Development - Modulul 1

  Un curs foarte bun :) Bine structurat iar profesorul explica pe intelesul tuturor.

 • Ana-Maria D. Cursant SQL Fundamentals

  Felicitari trainerului! In sfarsit un trainer foarte bine pregatit, implicat, organizat, cu multa disponibilitate in a transmite toate informatiile aferente cursului. In sfarsit am inteles SQL :)

 • Ionuţ O. Cursant Front-end Web Development Modulul 1

  Metoda aleasa de Lucian Cornianu pentru a maximiza consolidarea cunostintelor precum si orientarea pe aspectele practice mi s-au parut foarte potrivite. Recomand!

 • Alexandru I. Cursant Front-End Web Development Modulul 2

  Totul a fost ok, ca de obicei Lucian a facut o treaba excelenta si abia astept sa incep cu el si modulul 2 de la cursul de PHP. Va multumesc, Alexandru I.

 • Anonim Cursant Back-end Web Development Modulul I

  Felicitari lui Lucian! Este destul de greu sa predai un curs online si pe "nevazute". Are capacitatea de a te mentine atent si de a se face foarte bine inteles in aceasta situatie mai putin comoda. Nu vad ce lucruri ar putea fi imbunatatite, poate mai multe sugestii de lucru individual, dar asta, desigur, tine de ambitia fiecarui cursant in parte

 • Anonim Cursant Back-end Web Development - Modulul 1 (PHP/MySQL)

  Am facut cursul PHP/MySQL Modulul 1 , si intentionez sa fac si modulul 2.Fiecare informatie oferita de Dl. Lucian , este clara , dar daca ai probleme , Dl. Lucian te va ajuta,si iti va explica pe intelesul tau pentru a rezolva problema.Cu siguranta voi mai urma si alte cursuri aici! Good Job!

 • Mădălin M. Cursant SQL Fundamentals

  Cel mai mult îmi place că se desfășoară online, in confortul fiecăruia de acasă,lucrurile sunt explicate cu calm,răbdare și pe înțelesul tuturor.Cu siguranță o să mai aplic și la următorul modul.

 • Mihaela F. Cursant SQL Fundamentals

  Recomand acest curs cu instructorul Lucian Cornianu. Explicatii clare, intructorul are foarte mare rabdare. Sunt foarte incantata!

 • Cristina S. Cursant Frontend Web Development - Modulul 1 (HTML/CSS)

  Explicatiile sunt clare, instructorul venind in ajutorul oricarei persoane care ramane in urma. Imi place logica cursului si modul in care ne sunt prezentate informatiile, precum si modul in care sunt aplicate in acelasi timp.

 • Leonardo T. Cursant SQL Fundamentals

  Un curs foarte bine structurat pentru începători, cu exerciții foarte bune pentru înțelegerea noțiunilor de bază SQL. Sunt atinse toate punctele din programa, iar nivelul de predare al domnului Cornianu este impecabil.

 • Calin C. Cursant SQL Fundamentals

  Mediu de invatare online este foarte ofertant. Pandemia insa a adus si acest mediu la absolut . D-nul instructor este un profesionist si s-a straduit sa ne prezinte in cele mai bune conditii cursul.

 • Mihaela F. Cursant SQL Fundamentals

  Instructorul Lucian Cornianu are foarte multa rabdare si explica pe intelesul tuturor. Recomand cu drag acest curs!

 • Vasilica S. Cursant Backend Web Development - Modul 1 (PHP/MySQL)

  Imi place modul de predare al profesorului, si mai ales, partea practica.