Crinela Suciu

Crinela a absolvit studiile de licență în cadrul Facultății de Automatică și Calculatoare din Cluj-Napoca, unde a continuat cu un master în domeniul inteligenței artificiale.

Îi place să împărtășească cunoștințele și experiența și să îi ajute pe alții să înțeleagă lucruri care la o primă vedere par mai complicate. Astfel, după finalizarea studiilor a devenit cadru didactic asociat la universitate, unde i-a ajutat pe studenți să înțeleagă tehnologii din domeniile web și mobile development.

În paralel a lucrat la mai multe companii din mediul privat, unde a avut tangențe cu multiple subdomenii ale programării. O constantă a fost limbajul de programare Python, pe care l-a folosit în algoritmi de machine learning, aplicații web, data mining și diverse utilitare.

Feedback primit

  • Gabriela H. studenta curs Python Fundamentals

    Nu cred ca este ceva ce poate fi neaparat imbuntatit; este vorba pur si simplu de interactiunea fata in fata care cred ca aduce mai multe beneficii si face invatarea mai usoara. Crinela este un trainer foarte bun, prezinta informatiile cu foarte multa usurinta, este deschisa pentru intrebari, explica foarte rabdator, este o prezenta foarte placuta si face ca acest curs sa fie unul si mai interesant. Felicitari pentru devotament si profesionalism!