Project Management Advanced (PMP II)

Project Management Advanced (PMP II)Cursul oferă celor interesați metode și tehnici avansate de management a proiectelor. Având la bază noțiunile discutate în prima parte a programului (Project Management Essentials - PMP I), cursul aduce un plus de profesionalism în abordarea structurată a proiectelor, conform bunelor practici aplicate la nivel internațional.

Cursul este redactat pe baza ghidului internațional actual de bune practici în managementul de proiect, PMBOK®, constituindu-se un suport minim necesar pentru parcurgerea și înţelegerea noțiunilor necesare în vederea pregătirii examenului de certificare PMP® (Project Management Professional).

Certificarea PMP® este cea mai prestigioasă certificare în domeniul managementului de proiect pentru o carieră națională și internațională la standarde profesioniste în acest domeniu. Aceasta este oferită de către Project Management Institute din USA ((http://www.pmi.org/) și conferă titularului recunoașterea formală de către comunitatea națională și intenațională a experienței profesionale și a cunoștințelor avansate de management de proiect.

Condiții de participare la cursul Project Management Advanced

Deși nu sunt obligatorii următoarele două condiții sunt recomandate a fi respectate de către participanții la acest curs pentru a facilita înțelegerea și asimilarea cu mai mare ușurință a cunoștințelor.

 • Cunoștințe de baza despre managementul proiectelor - cunoștințele de bază ​în managementul proiectelor facilitează înţelegerea informațiilor din PMBOK® și conduc la creșterea semnificativă a șanselor de succes la examenul real de obținere a certificării PMP®.
 • Cunoștințe de limba engleză - comunicarea pe parcursul cursului se va efectua în limba română pentru înţelegerea și claritatea informațiilor. Totuși, pentru o mai bună acomodare a cursanților cu condițiile reale de examinare precum și pentru facilitarea citirii și înțelegerii informațiilor din PMBOK® Guide, toate materialele cursului precum și testele de verificare și simularea finală a examenului real sunt redactate în limba engleză, de accea cunoașterea limbii engleze la un nivel minim este absolut necesară la acest curs.

Curriculum

remote

Ruxandra Enache • Preț redus studenți și elevi 560 RON
 • Preț întreg 700 RON
 • Dată începere 17 Aug
 • Interval orar 18:00 - 21:30 (luni)
 • Locație Video conferința
  prin Google Meet
 • Durată 9 ședințe
 • Ore / ședință 3h 30m
Înscriere

* Prețurile afișate sunt finale (nu se percepe TVA)