Project Management Advanced (PMP II)

Project Management Advanced (PMP II)Cursul oferă celor interesați metode și tehnici avansate de management a proiectelor. Având la bază noțiunile discutate în prima parte a programului (Project Management Essentials - PMP I), cursul aduce un plus de profesionalism în abordarea structurată a proiectelor, conform bunelor practici aplicate la nivel internațional.

Cursul este redactat pe baza ghidului internațional actual de bune practici în managementul de proiect, PMBOK®, constituindu-se un suport minim necesar pentru parcurgerea și înţelegerea noțiunilor necesare în vederea pregătirii examenului de certificare PMP® (Project Management Professional).

Certificarea PMP® este cea mai prestigioasă certificare în domeniul managementului de proiect pentru o carieră națională și internațională la standarde profesioniste în acest domeniu. Aceasta este oferită de către Project Management Institute din USA ((http://www.pmi.org/) și conferă titularului recunoașterea formală de către comunitatea națională și intenațională a experienței profesionale și a cunoștințelor avansate de management de proiect.

Condiții de participare la cursul Project Management Advanced

Deși nu sunt obligatorii următoarele două condiții sunt recomandate a fi respectate de către participanții la acest curs pentru a facilita înțelegerea și asimilarea cu mai mare ușurință a cunoștințelor.

 • Cunoștințe de baza despre managementul proiectelor - cunoștințele de bază ​în managementul proiectelor facilitează înţelegerea informațiilor din PMBOK® și conduc la creșterea semnificativă a șanselor de succes la examenul real de obținere a certificării PMP®.
 • Cunoștințe de limba engleză - comunicarea pe parcursul cursului se va efectua în limba română pentru înţelegerea și claritatea informațiilor. Totuși, pentru o mai bună acomodare a cursanților cu condițiile reale de examinare precum și pentru facilitarea citirii și înțelegerii informațiilor din PMBOK® Guide, toate materialele cursului precum și testele de verificare și simularea finală a examenului real sunt redactate în limba engleză, de accea cunoașterea limbii engleze la un nivel minim este absolut necesară la acest curs.

Curriculum

Feedback primit de la studenți

 • Mihaela D. Cursant Project Management Advanced

  Cursul este foarte interactiv si detaliat. Trainerul ne ofera raspunsuri si foarte multe informatii utile pentru absolvirea examenului PMP. Un adevarat ajutor pentru noi, cursantii!

 • Nicolae C. Cursant Project Management Advanced

  Este o abordare moderna a predarii, adaptata atat la nevoia actuala de distantare sociala cat si la prezentarea materialului de curs. Corespunde aproape in totalitate cu viata reala, cu modul cum se faciliteaza comunicarea in mediul corporate, ceea ce este un mare plus pentru noii "recruti".

 • Simona G. Cursant Project Management Advanced

  D-na Enache este foarte bine pregatita si foarte dispusa sa ajute sa intelegem mai bine in orice moment

 • Anonim Cursant Project Management Advanced

  Instructorul are o pregătirea foarte bună din toate punctele vedere si este foarte implicata în desfășurarea cursului online, dar își oferă disponibilitatea de a fi contactata oricând pentru indicatii. Nu au fost probleme tehnice, mediul de învățare ok. Consider ca acestui curs ar trebui sa ii fie alocate un număr mai mare de ședințe deoarece materia este foarte complexa si nu mai rămâne timp si pentru discuții si aplicații practice.