Ciprian Chira

Ciprian şi-a început cariera în domeniul rețelisticii încă din 2012, când s-a înscris la primul modul de CCNA. A absolvit cursurile Facultății de Electronică, Telecomunicații şi Tehnologia Informației la Universitatea Politehnica din Bucureşti. 

După absolvirea facultății, a lucrat începând cu anul 2016 ca inginer de rețele IP pentru mai multe companii multinaționale din România şi din străinătate. S-a ocupat de mentenanța, implementarea şi design-ul rețelelor IP şi are competențe atât în domeniul rețelisticii, cât şi în domeniul securității rețelelor.

Ciprian are experiență “hands-on” pe echipamente Cisco, Juniper, Palo Alto şi Fortigate. El a obținut mai multe certificări, printre care CCNA şi CCNP Enterprise de la Cisco, JNCIA, JNCIA-Security şi JNCIS-Service provider de la Juniper şi AWS Cloud Practitioner de la Amazon.
Este dornic să împartă cunoștințele şi experiența pe care le-a acumulat pe parcursul studiilor şi carierei cu cei care sunt la început de drum sau doresc să îşi aprofundeze cunoştințele.

În cadrul BIT Academy, Ciprian ocupă poziția de instructor CISCO.  

Cursurile predate de el sunt următoarele: 
  • CCNA 1 v7
  • CCNA 2 v7
  • CCNA 3 v7