Despre noi

Viziune

Cine suntem?

Suntem un grup de profesioniști IT pasionați de ceea ce facem. De mulți ani suntem parte din lumea IT și e momentul sa împărtășim cu alții experiența și cunoștințele noastre. Avem experiență în predare și am reușit să o facem altfel: relaxat, informal, dar și riguros și temeinic. 

Ce vrem?

Cariera e un drum. Ca să ajungem acolo unde ne-am propus, nu avem întotdeauna suficiente informații sau experiență. De aceea, o mână de ajutor de la cineva care a parcurs acest drum este mereu binevenită. Noi vrem să întindem acea mâna celor care sunt hotărâți să facă performanță în IT. 

Cum facem asta?

Credem că o educație de calitate e calea spre o viața mai bună. Am gândit această platforma pentru a permite transferul cunoștințelor și experienței de la profesioniști la cei care acum învață. Ea este deschisa tuturor celor care chiar au ceva de spus și tuturor celor care vor să asculte. Fiecare curs e un pas în plus în carieră. După fiecare ședință suntem mai pregătiți să facem față provocărilor actualului sau viitorului job. Deci nu ne permitem să pierdem niciun moment. Timpul nostru (cursant și profesor) e prețios și nu îl vom irosi în cursuri ineficiente. La limita dintre rigoarea învățământului formal și flexibilitatea training-urilor am găsit metoda prin care să progresăm rapid în carieră dar având o baza solidă pe care să ne susținem ascensiunea.

Valori

Educație de calitate pentru o viața de calitate

Ceea ce învățăm ne va schimba viața, deci avem nevoie de educație de calitate; 

Cunoașterea - teorie aplicată

Domeniul IT e dinamic și din ce în ce mai complex. Teoria din spatele fiecărei tehnologii ne descoperă altă latura a sa, înțelegerea noastră devenind din ce în ce mai profundă. Dar când poți fi sigur ca ai înțeles cu adevărat și poți merge mai departe? Când reușești să aplici ceea ce ai învățat. La BIT Academy credem în simbioza dintre teorie și practica. Am creat mediul în care putem testa tehnologiile despre care învățam și vom pune accent pe latura practică a fiecărui curs. 

Construim cariere

Un profesor e un antrenor al minții. Deci fără îndoiala avem nevoie de profesori buni pentru a face performanță.
Dar pentru a avea șansa unei cariere de succes ne trebuie mai mult decât o minte bine antrenată. Ne trebuie un CV bun, o recomandare, o informație din "inside" etc. La BIT Academy nu ne vom opri la cursurile pe care le predăm, ci ne vom îndruma studenții să își construiască o carieră.