Ruxandra Enache

Ruxandra este formator autorizat şi are o experienţă vastă în managementul organizațiilor din diverse domenii de activitate precum: proiectare, administraţie publică locală, instituţii guvernamentale, mediul de afaceri şi organizaţii nonguvernamentale. Activează ca profesionist în formarea adulților și consultanţă de peste 15 ani.

Absolventă a Universității Tehnice de Construcţii Bucureşti, Ruxandra a absolvit programul de MBA şi cursul de Management de Proiect oferite de Open University Business School UK. 

Deţine certificarea Project Management Professional (PMP®) şi este membru a Project Management Institute din USA.

Feedback primit

 • Gabriela I. Cursant Project Management Essentials

  Imi place foarte mult de d-na Ruxandra Enache, e o persoana cu experienta foarte vasta, e proactiva, cu simtul umorului si stie sa motiveze oamenii.Ma bucur foarte mult ca am cunoscut-o.

 • Claudia F. Cursant Project Management Essentials

  Intregul curs de Project Management Essentials (PMP I) este foarte bine structurat si prezentat. Temele de casa si testele aferente fiecarei sesiuni de curs ajuta semnificativ la consolidarea informatiilor prezentate de catre trainer. Un lucru absolut remarcabil este suportul offline pe care l-am primit de la trainer pentru temele primite si pentru pregatirea pas cu pas a aplicatiei finale. Felicitari doamnei Ruxandra Enache!

 • Mihaela D. Cursant Project Management Advanced

  Cursul este foarte interactiv si detaliat. Trainerul ne ofera raspunsuri si foarte multe informatii utile pentru absolvirea examenului PMP. Un adevarat ajutor pentru noi, cursantii!

 • Nicolae C. Cursant Project Management Advanced

  Este o abordare moderna a predarii, adaptata atat la nevoia actuala de distantare sociala cat si la prezentarea materialului de curs. Corespunde aproape in totalitate cu viata reala, cu modul cum se faciliteaza comunicarea in mediul corporate, ceea ce este un mare plus pentru noii "recruti".

 • Simona G. Cursant Project Management Advanced

  D-na Enache este foarte bine pregatita si foarte dispusa sa ajute sa intelegem mai bine in orice moment

 • Anonim Cursant Project Management Advanced

  Instructorul are o pregătirea foarte bună din toate punctele vedere si este foarte implicata în desfășurarea cursului online, dar își oferă disponibilitatea de a fi contactata oricând pentru indicatii. Nu au fost probleme tehnice, mediul de învățare ok. Consider ca acestui curs ar trebui sa ii fie alocate un număr mai mare de ședințe deoarece materia este foarte complexa si nu mai rămâne timp si pentru discuții si aplicații practice.

 • Corina P. Cursant Project Management Essentials (PMP I)

  Am apreciat foarte mult dedicarea si implicarea trainer-ului!

 • Anamaria M. Cursant Project Management Essentials (PMP I)

  Experienta vasta a intructorului a facut ca acest curs sa fie un curs usor si placut. Mie mi-a placut foarte mult, cu toate ca nu cunosteam nimic din acest domeniu. Instructorul ne-a raspuns si explicat in detaliu si pe intelesul tuturor orice nelamurire am avut.

 • Anonim Cursant Project Management Advanced

  Cel mai mult mi-a plăcut experienta lectorului.

 • Diana M. studenta curs Project Management Essentials (PMP I)

  Cursul este foarte interesant si bine structurat. Doamna Ruxandra Enache este foarte amabila si dispusa sa ne ofere tot sprijinul pentru a asimila informatiile necesare.