Ruxandra Enache

Ruxandra este formator autorizat şi are o experienţă vastă în managementul organizațiilor din diverse domenii de activitate precum: proiectare, administraţie publică locală, instituţii guvernamentale, mediul de afaceri şi organizaţii nonguvernamentale. Activează ca profesionist în formarea adulților și consultanţă de peste 15 ani.

Absolventă a Universității Tehnice de Construcţii Bucureşti, Ruxandra a absolvit programul de MBA şi cursul de Management de Proiect oferite de Open University Business School UK. 

Deţine certificarea Project Management Professional (PMP®) şi este membru a Project Management Institute din USA.

Feedback primit

  • Gabriela I. Cursant Project Management Essentials

    Imi place foarte mult de d-na Ruxandra Enache, e o persoana cu experienta foarte vasta, e proactiva, cu simtul umorului si stie sa motiveze oamenii.Ma bucur foarte mult ca am cunoscut-o.

  • Claudia F. Cursant Project Management Essentials

    Intregul curs de Project Management Essentials (PMP I) este foarte bine structurat si prezentat. Temele de casa si testele aferente fiecarei sesiuni de curs ajuta semnificativ la consolidarea informatiilor prezentate de catre trainer. Un lucru absolut remarcabil este suportul offline pe care l-am primit de la trainer pentru temele primite si pentru pregatirea pas cu pas a aplicatiei finale. Felicitari doamnei Ruxandra Enache!