Python Fundamentals

Python FundamentalsCe este Python?

Python este un limbaj de programare folosit în crearea de site-uri, automatizare, data analysis. 

Este un limbaj de uz general, care poate fi folosit pentru a crea o varietate de programe diferite, fără a fi specializat în probleme specifice. 

Cui se adresează acest curs? 

Cursul Python Fundamentals se adresează celor care doresc să își înceapă aventura în lumea programării. Este un curs care se adresează începătorilor, nefiind necesare cunoștințe prealabile de programare. 

Ce vei învăța în acest curs?

Cursul Python Fundamentals este împărțit în două module: basic și intermediate. 

Modulul basic îți oferă ocazia de a începe inițierea în programare, folosind limbajul Python. Nu sunt necesare cunoștințe prealabile.

Acest modul îi oferă cursantului ocazia de a ajunge la un nivel care să îi permită să proiecteze, scrie, depaneze și ruleze programe în Python.

Modulul intermediate are ca scop învățarea abilităților legate de aspectele mai avansate ale programării în Python, inclusiv module, pachete, procesare fișiere, precum și tehnici generale de codare și programare orientată pe obiecte (OOP). 

Cursul Python Fundamentals acoperă toate elementele de bază ale programării în Python 3, concepte generale și tehnici de programare pentru calculator. De asemenea, cursul familiarizează studentul cu abordarea orientată pe obiecte. 

Fiecare student are acces la materialele practice, laboratoare, teste și evaluări pentru a învăța cum să utilizeze abilitățile și cunoștințele dobândite pe parcurs, dar și să interacționeze cu anumite sarcini și situații de programare din viața reală. Studenții care finalizează cursul vor putea îndeplini sarcini de codare legate de elemente de bază ale programării în limbajul Python, să înțeleagă noțiunile și tehnicile fundamentale utilizate în programarea orientată pe obiecte. 

Suportul de curs este în limba engleză și este structurat în 2 module împărțite în 8 ședințe. 

Promovarea testelor, inclusiv a examenului final din suportul de curs, oferă șansa de a primi la sfârșitul cursului un voucher pentru susținerea examenului PCAP într-un centru autorizat Pearson Vue.

PCAP - Python Certified Associate Programmer Certificate este certificarea profesională care atestă capacitatea de a îndeplini sarcini de codare legate de elementele de bază ale programării în limbajul Python, noţiunile şi tehnicile fundamentale utilizate în programarea orientată pe obiecte.

Curriculum

Feedback primit de la studenți

 • Vasile C. student

  Pentru mine BIT Academy este scoala care imi ofera sansa de a o lua de la inceput, pe un fagas cu totul nou, diferit de ceea ce am facut pana acum, si anume, domeniul programarii IT. Sistemul de invatare este unul foarte pragmatic. Nu trebuie sa mergi niciunde, pentru a urmari cursurile, deoarece varianta remote iti ofera tot ce ai nevoie ca sa studiezi si sa fii in legatura cu colegii si profesorii tai.

 • Catalina cursantă Python

  Recomand cu incredere cursurile BIT Academy. Instructorul Alexandra Dudari este un om exceptional.

 • Andrei cursant Python Fundamentals

  Felicitari pentru formator! Excelent si cu cunostinte vaste. Catalin poseda in enorm bagaj de cunostinte.

 • Bogdan cursant Python Fundamentals

  Apreciez mult desfasurarea acestui curs

 • Eduard cursant Python

  Trainer-ul este foarte pregatit si comunica foarte mult cu studentii. Explicatiile sale sunt clare si concise. Cred ca ar putea fi incluse mai multe exercitii in suportul de curs.

 • Razvan C. Cursant Python Fundamentals

  Alexandra este un instructor carismatic care are metodologia predarii. Este un instructor care stie sa faca analogii astfel incat parcurgea cursurile sa fie inteligibila. O recomand cu incredere celor care vor sa faca primi pasi in limbajul de programare Python. In acelasi timp consider oportun urmatorul improvement: - tinand cont ca se aprofundeaza bazele limbajului Python, poate ar fi recomandat sa se insiste mai mult pe aprofundarea elementele importante (in cazul acesta dictionarele) si sa se intre in cazuri mai complexe de functionalitate ale acestora - as mai vedea la de imbunatatit, aspectele practice – cu exemple mai diversificate si problematici mai dificile decat exemple simple operationale. - cred ca ar fi mai util exercitiul intr-un IDLE cunoscut (Pycharm, VSC) - discutarea temelor, as cosidera-o mandatory cu rezolvarea problemelor intampinate

 • Daniel T. Cursant Python Fundamentals

  Instructorul este un bine pregatit.

 • Gabriel R. Cursant Python Fundamentals

  De imbunatatit, nu stiu ce sa zic ca ar trebui. In schimb, pot spune ca cel mai mult mi-au placut explicatiile facute in asa fel incat sa fie intelese foarte usor de catre un necunoscator in domeniu.

 • Anonim Cursant Python Fundamentals

  Din punctul meu de vedere este totul perfect, este al 2 lea curs pe care il fac aici si nu am nimic de reprosat, am recomandat si la cativa colegi si lor le a placut totul.

 • Ioana G. Cursant Python Fundamentals

  Personal sunt multumita de modul in care se desfășoară cursul si de pregătirea instructorului. Eu am luat de la zero totul si faptul ca inteleg e un lucru extraordinar. Ar fi util ca sedintele sa fie inregistrate si puse la dispozitia cursanților seriei respective (trimise pe mail la finalul fiecarei sedinte strict lor). In felul acesta am putea relua anumite lucruri pe care nu le-am inteles, am aprofunda ce s-a predat, am relua exercitiile, am avea clarificări etc. Mulțumesc!

 • Andrei N. Cursant Python Fundamentals

  Aplicaţiile au fost exacte şi la subiect.

 • Stefan N. Cursant Python Fundamentals

  5*! Desi pentru ritmul de predare ar fi mai ok pentru punctaj maxim raspunsul de la 3* , "potrivit". In remote am observat ca sudentii sunt mai retinuti sa raspunda la intrebarile instructorului, nu este chiar asa de interactiv ca in sala. Alexandra a raspuns la toate intrebarile studentilor si re explicat cand a fost necesar si nu s-a limitat la programa cursului (real life cases, tips and tricks, advanced programming). Eu personal ii multumesc, a fost ce aveam nevoie.

 • Andrei N. Cursant Python Fundamentals

  Foarte pregătită profesoara!

 • Andrei N. Cursant Python Fundamentals

  Sunt foarte mulțumit și recomand cu sinceritate cursul predat de Alexandra Dudari

 • Anonim Cursant Python Fundamentals

  Profu a fost super, mereu raspundea la orice intrebare si explica in detaliu .

 • Cornel S. Alexandru A

  Până acum cursul decurge bine. Instructorul este super ok, explică în detaliu și pe înțelesul tuturor.

 • Camelia M. Cursant Python Fundamentals

  Un instructor foarte bine pregatit, care stie sa expuna informatiile clar si pe intelesul celor care sunt incepatori in ale programarii.

 • Anonim Python Fundamentals

  Instructorul este foarte calm si placut de ascultat. Ofera explicatii clare pe intelesul tuturor!

 • Cornel S. Cursant Python Fundamentals

  Totul este ok. Nu trebuie îmbunătățit nimic din cât am parcurs pana acum din curs

 • George S. Student Python Fundamentals

  Multumesc Madalin pentru entiziasm si implicare in sustuinerea cursului.

 • Sabina F. Studenta Python Fundamentals

  Alexandra este un super trainer. Faptul ca teoria este foarte bine imbinata cu partea tehnica, ajuta foarte mult la intelegerea bazelor python.

 • Catalin C. student curs Python Fundamentals

  Cel mai mult îmi place faptul ca teoria se pune în practica prin exerciții .

 • Gabriela H. studenta curs Python Fundamentals

  Nu cred ca este ceva ce poate fi neaparat imbuntatit; este vorba pur si simplu de interactiunea fata in fata care cred ca aduce mai multe beneficii si face invatarea mai usoara. Crinela este un trainer foarte bun, prezinta informatiile cu foarte multa usurinta, este deschisa pentru intrebari, explica foarte rabdator, este o prezenta foarte placuta si face ca acest curs sa fie unul si mai interesant. Felicitari pentru devotament si profesionalism!

online

Crinela Suciu • Preț redus studenți și elevi 540 RON
 • Preț întreg 675 RON
 • Preț persoane juridice 950 RON
 • Dată începere 04 Jul
 • Interval orar jo. 1800-2130
 • Locație Video conferință
  prin Google Meet
 • Durată 8 ședințe
 • Ore / ședință 3h 30m
Înscriere

* Prețurile afișate sunt finale (nu se percepe TVA)