Python Fundamentals

Python FundamentalsCursul Python Fundamentals acoperă toate elementele de bază ale programării în Python 3, concepte generale și tehnici de programare pentru calculator. De asemenea, cursul familiarizează studentul cu abordarea orientată pe obiecte.

Fiecare student are acces la materialele practice, laboratoare, teste și evaluări pentru a învăța cum să utilizeze abilitățile și cunoștințele dobândite pe parcurs, dar și să interacționeze cu anumite sarcini și situații de programare din viața reală. Studenții care finalizează cursul vor putea îndeplini sarcini de codare legate de elemente de bază ale programării în limbajul Python, să înțeleagă noțiunile și tehnicile fundamentale utilizate în programarea orientată pe obiecte.

Promovarea testelor, inclusiv a examenului final din suportul de curs, oferă șansa de a primi la sfârșitul cursului un voucher pentru susținerea examenului PCAP într-un centru autorizat Pearson Vue.

Suportul de curs este structurat în 6 module împârțite în 8 ședințe.

În plus, studenții vor fi pregătiți să susțină examene pentru următoarele calificări:

 • PCEP - Certified Entry - Level Python Programmer - în urma promovării cursului Python Fundamentals.
 • PCAP - Python Certified Associate Programmer -  în urma promovării cursului Python Advanced.


PCEP - Certified Entry Level Python Programmer este certificarea profesională care atestă capacitatea studentului de a îndeplini sarcini de codare legate de elementele esenţiale ale programării în limbajul Python. Candidatul pentru această certificare trebuie să demonstreze suficiente cunoştinţe despre conceptele universale ale programării pe calculator, sintaxa şi semantica limbajului Python, precum şi abilităţile de a rezolva provocările tipice de implementare cu ajutorul Bibliotecii standard Python.

PCEP - Certified Entry Level Python Programmer este etapa intermediară către certificatul PCAP - Certified Associate  în programarea Python şi punctul de plecare pentru lansarea unei cariere în dezvoltarea software, programarea Python şi tehnologiile conexe. Dobândirea certificatului PCEP vă ajută să vă evidenţiaţi faţă de alţi candidaţi.

Certificarea PCEP poate fi susţinută la sediul BIT Academy fiind Centru Autorizat de testare PEARSON VUE.

Preț întreg examen : 59 $


PCAP - Python Certified Associate Programmer Certificate este certificarea profesională care atestă capacitatea de a îndeplini sarcini de codare legate de elementele de bază ale programării în limbajul Python, noţiunile şi tehnicile fundamentale utilizate în programarea orientată pe obiecte.

PCAP - Python Certified Associate Programmer Certificate arată că studentul este familiarizat cu conceptele generale de programare a computerului cum ar fi: execuţia condiţionată, bucle, sintaxa limbajului de programare Python, semantica şi mediul de rulare, precum şi cu tehnici generale de codare si programare orientată pe obiecte. 

Acest examen poate fi susținut la sediul BIT Academy, fiind Centru Autorizat PEARSON VUE.

Preț întreg examen : 295 $

Preț examen (folosind voucherul de reducere 50%): 147.50$

Curriculum

Feedback primit de la studenți

 • Vasile C. student

  Pentru mine BIT Academy este scoala care imi ofera sansa de a o lua de la inceput, pe un fagas cu totul nou, diferit de ceea ce am facut pana acum, si anume, domeniul programarii IT. Sistemul de invatare este unul foarte pragmatic. Nu trebuie sa mergi niciunde, pentru a urmari cursurile, deoarece varianta remote iti ofera tot ce ai nevoie ca sa studiezi si sa fii in legatura cu colegii si profesorii tai.

 • Catalina cursantă Python

  Recomand cu incredere cursurile BIT Academy. Instructorul Alexandra Dudari este un om exceptional.

 • Andrei cursant Python Fundamentals

  Felicitari pentru formator! Excelent si cu cunostinte vaste. Catalin poseda in enorm bagaj de cunostinte.

 • Bogdan cursant Python Fundamentals

  Apreciez mult desfasurarea acestui curs

 • Eduard cursant Python

  Trainer-ul este foarte pregatit si comunica foarte mult cu studentii. Explicatiile sale sunt clare si concise. Cred ca ar putea fi incluse mai multe exercitii in suportul de curs.

 • Razvan C. Cursant Python Fundamentals

  Alexandra este un instructor carismatic care are metodologia predarii. Este un instructor care stie sa faca analogii astfel incat parcurgea cursurile sa fie inteligibila. O recomand cu incredere celor care vor sa faca primi pasi in limbajul de programare Python. In acelasi timp consider oportun urmatorul improvement: - tinand cont ca se aprofundeaza bazele limbajului Python, poate ar fi recomandat sa se insiste mai mult pe aprofundarea elementele importante (in cazul acesta dictionarele) si sa se intre in cazuri mai complexe de functionalitate ale acestora - as mai vedea la de imbunatatit, aspectele practice – cu exemple mai diversificate si problematici mai dificile decat exemple simple operationale. - cred ca ar fi mai util exercitiul intr-un IDLE cunoscut (Pycharm, VSC) - discutarea temelor, as cosidera-o mandatory cu rezolvarea problemelor intampinate

 • Daniel T. Cursant Python Fundamentals

  Instructorul este un bine pregatit.

 • Gabriel R. Cursant Python Fundamentals

  De imbunatatit, nu stiu ce sa zic ca ar trebui. In schimb, pot spune ca cel mai mult mi-au placut explicatiile facute in asa fel incat sa fie intelese foarte usor de catre un necunoscator in domeniu.

 • Anonim Cursant Python Fundamentals

  Din punctul meu de vedere este totul perfect, este al 2 lea curs pe care il fac aici si nu am nimic de reprosat, am recomandat si la cativa colegi si lor le a placut totul.

 • Ioana G. Cursant Python Fundamentals

  Personal sunt multumita de modul in care se desfășoară cursul si de pregătirea instructorului. Eu am luat de la zero totul si faptul ca inteleg e un lucru extraordinar. Ar fi util ca sedintele sa fie inregistrate si puse la dispozitia cursanților seriei respective (trimise pe mail la finalul fiecarei sedinte strict lor). In felul acesta am putea relua anumite lucruri pe care nu le-am inteles, am aprofunda ce s-a predat, am relua exercitiile, am avea clarificări etc. Mulțumesc!

 • Andrei N. Cursant Python Fundamentals

  Aplicaţiile au fost exacte şi la subiect.

 • Stefan N. Cursant Python Fundamentals

  5*! Desi pentru ritmul de predare ar fi mai ok pentru punctaj maxim raspunsul de la 3* , "potrivit". In remote am observat ca sudentii sunt mai retinuti sa raspunda la intrebarile instructorului, nu este chiar asa de interactiv ca in sala. Alexandra a raspuns la toate intrebarile studentilor si re explicat cand a fost necesar si nu s-a limitat la programa cursului (real life cases, tips and tricks, advanced programming). Eu personal ii multumesc, a fost ce aveam nevoie.

 • Andrei N. Cursant Python Fundamentals

  Foarte pregătită profesoara!

 • Andrei N. Cursant Python Fundamentals

  Sunt foarte mulțumit și recomand cu sinceritate cursul predat de Alexandra Dudari

 • Anonim Cursant Python Fundamentals

  Profu a fost super, mereu raspundea la orice intrebare si explica in detaliu .

 • Cornel S. Alexandru A

  Până acum cursul decurge bine. Instructorul este super ok, explică în detaliu și pe înțelesul tuturor.

 • Camelia M. Cursant Python Fundamentals

  Un instructor foarte bine pregatit, care stie sa expuna informatiile clar si pe intelesul celor care sunt incepatori in ale programarii.

 • Anonim Python Fundamentals

  Instructorul este foarte calm si placut de ascultat. Ofera explicatii clare pe intelesul tuturor!

 • Cornel S. Cursant Python Fundamentals

  Totul este ok. Nu trebuie îmbunătățit nimic din cât am parcurs pana acum din curs

 • George S. Student Python Fundamentals

  Multumesc Madalin pentru entiziasm si implicare in sustuinerea cursului.

 • Sabina F. Studenta Python Fundamentals

  Alexandra este un super trainer. Faptul ca teoria este foarte bine imbinata cu partea tehnica, ajuta foarte mult la intelegerea bazelor python.

 • Catalin C. student curs Python Fundamentals

  Cel mai mult îmi place faptul ca teoria se pune în practica prin exerciții .

remote

Alexandru Andrei • Preț redus studenți și elevi 464 RON
 • Preț întreg 580 RON
 • Preț persoane juridice 800 RON
 • Dată începere 06 Feb
 • Interval orar lu. 1800-2130
 • Locație Video conferință
  prin Google Meet
 • Durată 8 ședințe
 • Ore / ședință 3h 30m
Înscriere

* Prețurile afișate sunt finale (nu se percepe TVA)