Întrebări frecvente

Te poți înscrie la un curs trimițând un mail la office@bitacad.net sau folosind formularul de înscriere. Costul cursului se achită în contul academiei la orice bancă sau prin internet banking. Acum ai locul rezervat în clasă și tot ce trebuie să faci e să aștepți prima ședință.

Dacă ai nevoie de un curs care nu e programat sau chiar care nu se găsește in programa noastră, dă-ne un mail. Vom găsi o soluție.

Elevii, studenții, șomerii și persoanele cu handicap beneficiază de reduceri conform tabelului de prețuri reduse.

Elevii si studenții beneficiază de reduceri dacă prezintă legitimația de elev/student sau o adeverință care atestă că urmează un program de învățământ de lungă durată.
Carnetul de șomer este actul prin care puteți dovedi statutul de șomer.
Persoanele cu handicap trebuie să prezinte certificatul de handicap.

Poti beneficia de cursurile BIT Academy indiferent de varsta. Daca nu ai impinit inca 18 ani, este nevoie de acordul parintilor.

Atât cursurile cât și laboratoarele sunt susținute în limba română. La cerere putem organiza clase cu predare în limba engleză.

Toate materialele de curs oferite la cursurile online sunt în limba engleza. 

Cursul IT Essentials este în limba română.

Cursurile pot fi achitate la sediul nostru cu numerar/card sau prin transfer bancar.

Da, BIT Academy este centru autorizat Pearson Vue. Se poate  programa examenul de certificare pe site-ul www.pearsovvue.com

și să alegeti BIT Academy din lista centrelor de testare.Da, studenți pot urma unul sau mai multe cursuri în paralel.  BIT Academy recomandă studenților săi să urmeze cursurile pe rând pentru o mai buna întelegere a acestora și pentru a finaliza cursurile cu succes.

BIT Academy nu își condiționează studenții în acest sens, vă puteți înscrie pentru un nou curs oricând.

Da, cursurile din oferta BIT Academy se pot achita și în rate, două rate egale, prima rată se achită înainte de începerea cursului, a doua rată se achita în maxim 30 zile de la începerea cursului.

Examenul final se va susține online sub supraveghere video de către un reprezentant BIT Academy, pe platforma Google Meet.

Cursurile remote se desfasora pe platforma Google Meet si fiecare curs are asignat un instructor. Cursul se desfasoara o sedinta pe saptamana in ziua si ora afisata pe site-ul www.bitacad.net. o sedinta are o durata de 3h30min.

Examenul final se susține în maxim 30 zile de la ultima sedință de curs.

Altă întrebare? :)

Folosiți formularul de contact și revenim cât de curând și cu un răspuns.