Python Programmer

Python ProgrammerPachetul Python Programmer este format din două cursuri: Python Fundamentals și Python Advanced. Aceste cursuri sunt ciclice, așa că vei gasi tot timpul opțiuni pe site, cu date diferite de începere. După achiziționarea pachetului Python Programmer trebuie doar să îți alegi de pe site data la care vrei să faci cele 2 cursuri. 

Python Fundamentals

Ce este Python?

Python este un limbaj de programare folosit în crearea de site-uri, automatizare, data analysis. 

Este un limbaj de uz general, care poate fi folosit pentru a crea o varietate de programe diferite, fără a fi specializat în probleme specifice. 

Cui se adresează acest curs? 

Cursul Python Fundamentals se adresează celor care doresc să își înceapă aventura în lumea programării. Este un curs care se adresează începătorilor, nefiind necesare cunoștințe prealabile de programare. 

Ce vei învăța în acest curs?

Cursul Python Fundamentals este împărțit în două module: basic și intermediate. 

Modulul basic îți oferă ocazia de a începe inițierea în programare, folosind limbajul Python. Nu sunt necesare cunoștințe prealabile.

Acest modul îi oferă cursantului ocazia de a ajunge la un nivel care să îi permită să proiecteze, scrie, depaneze și ruleze programe în Python.

Modulul intermediate are ca scop învățarea abilităților legate de aspectele mai avansate ale programării în Python, inclusiv module, pachete, procesare fișiere, precum și tehnici generale de codare și programare orientată pe obiecte (OOP). 

Cursul Python Fundamentals acoperă toate elementele de bază ale programării în Python 3, concepte generale și tehnici de programare pentru calculator. De asemenea, cursul familiarizează studentul cu abordarea orientată pe obiecte. 

Fiecare student are acces la materialele practice, laboratoare, teste și evaluări pentru a învăța cum să utilizeze abilitățile și cunoștințele dobândite pe parcurs, dar și să interacționeze cu anumite sarcini și situații de programare din viața reală. Studenții care finalizează cursul vor putea îndeplini sarcini de codare legate de elemente de bază ale programării în limbajul Python, să înțeleagă noțiunile și tehnicile fundamentale utilizate în programarea orientată pe obiecte. 

Suportul de curs este în limba engleză și este structurat în 2 module împărțite în 8 ședințe. 

Promovarea testelor, inclusiv a examenului final din suportul de curs, oferă șansa de a primi la sfârșitul cursului un voucher pentru susținerea examenului PCAP într-un centru autorizat Pearson Vue.

PCAP - Python Certified Associate Programmer Certificate este certificarea profesională care atestă capacitatea de a îndeplini sarcini de codare legate de elementele de bază ale programării în limbajul Python, noţiunile şi tehnicile fundamentale utilizate în programarea orientată pe obiecte.

Python Advanced

Cui se adresează acest curs?

Acest curs este adresat celor cu experiență în programare şi în sintaxa limbajului Python. Fiind o continuare a cursului Python Fundamentals, ați acumulat deja cunoștințele şi sintaxa din acest curs. 

Cursul Python Advanced prezintă noțiuni avansate despre programare în general și despre Python în particular.

Ce vei învăța?

  • Apelări prescurtate şi cazuri speciale
  • Aplicații grafice prin Kivy
  • Crearea de pagini web prin Django, chiar posibilitatea ca din pagina de contact să trimită un email
  • Programare orientată pe obiecte - avansat
  • Să foloseşti module avansate în Python, spre exemplu, te poți conecta la un server MySQL
  • Să depanezi aplicații și să repari bug-uri din aplicații Python

Curriculum

  • Preț 1250 RON
  • Preț persoane juridice 1670 RON

Cursuri

Înscriere

* Prețurile afișate sunt finale (nu se percepe TVA)