Front-End Web Development - Modul 1 (HTML/CSS)

Front-End Web Development - Modul 1 (HTML/CSS)Cursul Front-End Web Development Modulul 1 îşi propune să îi ajute pe cei interesaţi de a face primii paşi în domeniul programării aplicaţiilor web (web development), prin abordarea sistematizată a noţiunilor de bază, medii şi avansate ce ţin de programarea interfeţelor web cu ajutorul tehnologiilor HTML şi CSS.

Materia este atent structurată şi abordată de o manieră interactivă, partea teoretică fiind completată de exerciţii practice ce sunt lucrate sub atenta îndrumarea a instructorului.

Ce înseamnă Front-End Web Development?

Front-End Web Development este o ramură a dezvoltării web care se concentrează pe partea vizuală și interactivă a site-ului sau aplicației web. În esență, este responsabil pentru tot ceea ce vede și cu care interacționează utilizatorul când accesează un site web sau o aplicație. Aceasta implică utilizarea unui set de tehnologii precum HTML (Hypertext Markup Language), CSS (Cascading Style Sheets) și JavaScript pentru a construi și implementa elementele de interfață grafică, animații, efecte de tranziție și alte elemente interactive ale site-ului. De asemenea, dezvoltatorul front-end trebuie să se asigure că site-ul sau aplicația este responsive, ceea ce înseamnă că este optimizată pentru a fi accesată de pe diverse dispozitive și platforme, inclusiv desktop, laptop, smartphone sau tabletă.

Cum se desfășoară acest curs?

Cursul Front-End Web Development Modulul 1 se desfășoară ONLINE. Acest mod de predare îți oferă flexibilitate, prin faptul că îl poți accesa de oriunde.  

Ce vei învăța în acest curs?

 • Modul general de funcţionare a unei aplicaţii web
 • Cele mai bune tehnici de creare a structurii unui layout, folosind HTML/CSS
 • Metode corecte de adăugare, formatare şi optimizare a conţinutului web
 • Tehnici de optimizare a layout-urilor pentru utilizarea pe device-urile mobile (responsive design)
 • Librării avansate HTML/CSS (Bootstrap 4)

Aplicabilitate practică şi sugestii de dezvoltare personală:

 • Pentru completarea skill-urilor deprinse în cadrul acestui curs este necesară şi parcurgerea cursului Front-End Web Development - Modul 2 JavaScript.
 • După parcurgerea celor două module, participanţii vor avea posibilitatea de a se orienta către o carieră de "Junior Frontend Web Developer".
Cerințe pentru participare:

 • Participanţii la acest curs trebuie să stăpânească noțiunile de bază de lucru cu un calculator şi, pentru o participare adecvată la şedinţele remote, să deţină un calculator personal (PC sau laptop) cu cel puţin 4GB RAM.

Curriculum

Feedback primit de la studenți

 • Sorin M. student

  Programarea mi s-a părut un domeniu prin intermediul căruia ideile mele pot prinde contur. Am ales BIT-Academy pentru poziționarea foarte bună (se află între stațiile de metrou Universitate și Piața Unirii), dar și pentru prețurile accesibile. M-am temut la început deoarece nu aveam cunoștință despre limbajele de programare, decât din câteva videoclipuri de pe internet. Profesorul, Lucian Cornianu, de HTML și CSS ne-a explicat conceptele și ne-a oferit informații prin intermediul cărora deduceam singuri soluțiile în anumite situații. Am fost puțin sceptic în privința susținerii cursului remote, deoarece interacțiunea directă la clasă cu profesorul era importantă: vine să se uite la cod, aștepată să scriem, ne ajută dacă rămânem în urmă. Însă și în cadrul cursului remote situațiile au fost la fel, doar prin intermediul unui share-screen. Astfel, nu este important locul în care ți se predă, ci omul care îți predă. Sunt foarte mulțumit de cursurile și profesorii de la BIT- Academy.

 • Lucian cursant Frontend Web Development

  Din perspectiva mea cursul a fost super ok referindu-ma la profesor si modul de predare.

 • Emilian cursant Frontend Web Development

  Totul a decurs mai bine decat ma asteptam

 • (anonim) cursant Frontend Web Development

  Lucian este un profesor foarte bun si mi-a raspuns la toate intrebarile.

 • Adina cursant Frontend Web Development

  Este excelent ca putem sa tinem aceste sedinte remote si totul a decurs foarte bine!

 • anonim cursant Frontend Web Development

  Claritatea și simplitatea cu care explică, mă ajută foarte mult în procesul de învațare, mai ales că sunt novice în acest domeniu. Recomand cu drag!

 • Andreea M. Cursant Frontend Web Development

  Un instructor cu foarte multă experiență care explică în mod foarte detaliat toate informațiile necesare studențiilor

 • Daniel B. Cursant Frontend Web Development Modulul 1

  Cursul a fost foarte bine structurat pentru cineva care acum ia pentru prima data contact cu Html/Css. Lucian explica foarte bine si pe intelesul tuturor.

 • Bettina M. Cursant Front-end Web Development - Modulul 1

  Un curs foarte bun :) Bine structurat iar profesorul explica pe intelesul tuturor.

 • Ionuţ O. Cursant Front-end Web Development Modulul 1

  Metoda aleasa de Lucian Cornianu pentru a maximiza consolidarea cunostintelor precum si orientarea pe aspectele practice mi s-au parut foarte potrivite. Recomand!

 • Cristina S. Cursant Frontend Web Development - Modulul 1 (HTML/CSS)

  Explicatiile sunt clare, instructorul venind in ajutorul oricarei persoane care ramane in urma. Imi place logica cursului si modul in care ne sunt prezentate informatiile, precum si modul in care sunt aplicate in acelasi timp.

 • Carmina C. Cursant Front-end Web Development - Modulul 1

  Dl. instructoru are foarte multa rabdare si nu se grabeste in explicatii. Modul de predare este unul bun, precum si comunicarea cu studentii. Cu siguranta voi reveni pentru a parcurge si alte module.

 • Alin V Cursant Frontend Web Development - Modul 1 (HTML/CSS)

  Vocatia pedagogica reala(dincolo de nivelul excelent de pregatire) a domnului profesor Lucian Cornianu mi se pare un motiv in plus in alegerea urmarii cursurilor sustinute de acesta. Dupa doua module urmate(SQL si HTML-CSS) nu pot decat sa-l felicit pentru modul in care reuseste sa transmita cunostinte tehnice, adaptate suficient pt nivelul unui incepator dar fara a omite nimic din necesarul programei.

 • Mihail T. Cursant Frontend Web Development - Modul 1 (HTML/CSS)

  Mi-a plăcut răbdarea profesorului.

 • Anonim Cursant Frontend Web Development - Modul 1 (HTML/CSS)

  Imi convine foarte mult modelul remote al cursurilor si imi place foarte mult stilul de predare, explicit si concentrat pe tema.

 • Gabriela B. Cursant Frontend Web Development Modulul 1

  Cursul este interactiv ceea ce imi place foarte mult, instructorul explica pe intelesul tuturor si ne ajuta cand intampinam probleme.

 • Denisa V. Cursant Frontend Web Development - Modul 1 (HTML/CSS)

  Instructorul este foarte bine pregătit și oferă informații clare, pragmatice și exemplificate. Mi-ar fi plăcut să experimentez cursul și în clasă însă și experiența online a fost surprinzător de bună.

 • Andra M. Cursant Frontend Web Development - Modul 1 (HTML/CSS)

  Toata lumea este ajutata sa inteleaga si eventual sa isi corecteze codul, nu ramane nimeni in urma, Lucian este atent in egala masura la nevoile tuturor. Felul in care prezinta instructorul este foarte clar, Lucian are talentul de a explica lucrurile astfel incat acestea par simple inca de la primul contact cu notiunile noi.

 • Gabriela B. Cursant Frontend Web Development - Modul 1 (HTML/CSS)

  Cursul a fost foarte bine structurat, ritmul de predare si explicatiile foarte bune si pe intelesul tuturor. Am primit suport pe toata perioada cursului si nu numai. Recomand cursurile instructorului Lucian Cornianu.

 • Anonim Cursant Frontend Web Development - Modul 1 (HTML/CSS)

  Anca este foarte draguta, bine pregatita, se asigura mereu ca toate lumea intelege notiunile explicate si ca nu ramane nimeni in urma atunci cand facem exercitii.

 • Anonim Cursant Frontend Web Development - Modul 1 (HTML/CSS)

  Instructorul este mereu pregatit, explica lucrurile pe intelesul tuturor si ne ajuta cu sfaturi atunci cand facem exercitii.

 • Cristina P Cursant Frontend Web Development Modul 1 (HTML/CSS)

  Am invatat multe la acest curs, Anca este foarte rabdatoare, bine pregatita si ne-a oferit multe informatii folositoare pe viitor.

 • Ioana T. Studenta Frontend Web Development (HTML/CSS)

  Totul s-a explicat foarte bine, puteam sa punem întrebări ori de câte ori nu înțelegeam ceva și ni se explica dinou. Mereu a fost acolo sa ne ajute. Din punctul meu de vedere nu trebuie îmbunătățit nimic. Doamna Anca este o profesoara cu experienta, cursurile sunt foarte clare. Totul a fost cum trebuie sa fie. Perfect . Mult succes în continuare și îmi pare bine ca ne-am cunoscut.

 • Adriana S. studenta curs Frontend Web Development Modul 1 (HTML/CSS)

  Mi-a placut foarte mult cursul si am invatat foarte multe. Anca este foarte rabdatoare, explica totul clar si pe intelesul tuturor si se asigura ca nimeni nu ramane in urma. Pentru mine modul de abordare si predare a cursului este perfect. Am avut tot suportul si ajutorul de care am avut nevoie, atat la curs, cat si la exercitii.

 • Mihaela F. Studenta curs Frontend Web Development Modul 1 (HTML/CSS)

  Mi-a placut mult faptul ca ni se raspundea de fiecare data cand aveam nelamuriri si rezolvam situatiile blocante.

 • Manuel C. student curs Frontend Web Development Modul 1 (HTML/CSS)

  Anca știe să explice foarte bine. Sunt foarte mulțumit că am ales cursul ăsta.

 • Mihai Cristian L. Cursant Frontend Web Development Modul 1 (HTML/CSS)

  Tehnica de predare a instructorului mi se pare foarte bună, pentru că împreună cu fișierul cu notițele de la curs, explicațiile instructorului pas cu pas și demonstrațiile prin cod mi se par excelente pentru ca eu să înțeleg noțiunile de la zero spre avansat, indiferent că acest curs se desfășoară remote. Orice problemă pe care o ai la temă, instructorul te poate ajuta cu tot dragul. Mulțumesc din tot sufletul domnului Lucian Cornianu pentru tot sprijinul pe care mi l-a acordat. Recomand tuturor celor care doresc să-și urmeze o carieră în web development acest curs!

online

Bogdan Năstase • Preț redus studenți și elevi 560 RON
 • Preț întreg 700 RON
 • Preț persoane juridice 980 RON
 • Dată începere 21 Aug
 • Interval orar mi. 1800-2130
 • Locație Video conferință
  prin Google Meet
 • Durată 8 ședințe
 • Ore / ședință 3h 30m
Înscriere

* Prețurile afișate sunt finale (nu se percepe TVA)