Back-End Web Development - Modul 1 (PHP/MySQL)

Back-End Web Development - Modul 1 (PHP/MySQL)Cursul  Back-End Web Development Modulul 1 își propune să îi ajute pe cei care doresc să învețe cum să construiască aplicații web complexe și scalabile, cu ajutorul limbajului de programare PHP, împreună cu utilizarea unor baze de date de tip MySQL.

Vei învăța cum să programezi în limbajele de server-side, să gestionezi bazele de date și să implementezi funcționalități avansate pentru site-uri web. Cu acest curs, vei dobândi abilitățile necesare pentru a dezvolta aplicații web sigure și robuste. 

Materia este atent structurată şi abordată de o manieră interactivă, partea teoretică fiind completată imediat de exerciţii practice ce sunt lucrate sub atenta îndrumare a instructorului.

Ce înseamnă Back-End Web Development?

Back-End Web Development se referă la partea din dezvoltarea web care se concentrează pe construirea și gestionarea serverelor și a infrastructurii necesare pentru a face ca o aplicație web să funcționeze corect. În esență, dezvoltatorul Back-End este responsabil pentru codul care rulează pe server și care gestionează toate procesele din spatele scenei, care permit site-ului sau aplicației să funcționeze. Acest lucru include dezvoltarea și gestionarea bazelor de date, a serverelor și a întregii logici de afaceri necesare pentru a asigura buna funcționare a aplicației. Dezvoltatorul Back-end utilizează un set de tehnologii precum PHP și lucrează îndeaproape cu dezvoltatorul Front-End pentru a asigura integrarea perfectă între componentele front-end și cele back-end ale aplicației. Prin urmare, dezvoltatorul Back-End trebuie să aibă cunoștințe avansate de programare și experiență în utilizarea tehnologiilor web pentru a dezvolta aplicații web sigure.

Cum se desfășoară acest curs? 

Cursul Back-End Web Development Modulul 1 se desfășoară ONLINE. Acest mod de predare îți oferă flexibilitate, prin faptul că îl poți accesa de oriunde.

Ce vei învăța în acest curs?

 • ​Modelul client/server
 • Sintaxa limbajului PHP, variabile, tipuri de date, structuri de control, funcţii, interacțiunea cu utilizatorul
 • Noțiuni complete de programare orientată pe obiect
 • Design pettern-uri şi cum pot fi utilizate în aplicațiile web
 • Lucrul cu baza de date şi noţiuni de securitate
 • Tehnici de testare şi debugging
 • Cum putem crea şi lucra cu web service-urile în contextul unei aplicaţii web

Aplicabilitate practică şi sugestii de dezvoltare personală:

 • Pentru completarea skill-urilor deprinse în cadrul acestui curs este necesară şi parcurgerea Backend Web Development - Modulul 2 (PHP Frameworks)​.
 • După parcurgerea celor două module, participanţii vor avea posibilitatea de a se orienta către o carieră de Junior Backend Web Developer.

Cerințe pentru participare:

 • Participanţii la cursul Back-End Web Development trebuie să stăpânească noţiunile de bază de lucru cu un calculator şi, pentru o participare adecvată la ședințele remote, să deţină un calculator personal (PC sau laptop) cu cel puţin 2GB RAM (recomandabil 4 sau 8GB RAM).
 • Opţional, este utilă şi cunoaşterea la nivel de bază a limbajului HTML.

Curriculum

Feedback primit de la studenți

 • Dorin cursant Backend Web Development

  Va multumesc pentru ceea ce am invatat in aceast curs! Sunteti o echipa frumoasa care merita cea mai buna promovare! Cu siguranta voi spune si altora despre echipa Bit Academy! Mult succes in continuare, cat mai multi cursanti si cat mai multe rezultate excelente!

 • Petre cursant Backend Web Development

  Lucian este un instructor foarte bun. Stapaneste domeniu foarte bine, este pregatit si stie sa impartaseasca informatiile. Mi-ar placea sa particip si la un eventual curs de javascript frameworks, curs tinut de Lucian

 • Marius cursant Backend Web Development

  Domnul profesor a fost grozav. Inainte de acest curs nu aveam vreo idee ce inseamna un cod, sau orice legat de domeniul programare. Domnul Profesor Lucian Cornianu a imbinat foarte bine aspectele teoretice cu cele concrete, din practica, iar acest lucru mi-a placut foarte mult, pentru ca pana la urma, majoritatea persoanelor care urmeaza cursurile dvs. , inclusiv eu isi doreasca ca intr-o zi sa lucreze in domeniu.Temele pe care le-am primit au fost foarte utile pentru intelegerea aspectelor predate.

 • Anonim cursant Backend Web Development

  Dupa ce am urmat cursul de HTML/CSS am gasit motivarea necesara sa continui pregatirea si sa aprofundez cunostiintele dobandite. Am inteles tot ceea ce a fost prezentat, mi-am atins obiectivele propuse, iar acest lucru m-a facut sa imi doresc sa ma inscriu la urmatorul curs. Felicitari si aprecieri maxime pentru domnul instructor Cornianu Lucian

 • Anonim Cursant Back-end Web Development Modulul I

  Felicitari lui Lucian! Este destul de greu sa predai un curs online si pe "nevazute". Are capacitatea de a te mentine atent si de a se face foarte bine inteles in aceasta situatie mai putin comoda. Nu vad ce lucruri ar putea fi imbunatatite, poate mai multe sugestii de lucru individual, dar asta, desigur, tine de ambitia fiecarui cursant in parte

 • Anonim Cursant Back-end Web Development - Modulul 1 (PHP/MySQL)

  Am facut cursul PHP/MySQL Modulul 1 , si intentionez sa fac si modulul 2.Fiecare informatie oferita de Dl. Lucian , este clara , dar daca ai probleme , Dl. Lucian te va ajuta,si iti va explica pe intelesul tau pentru a rezolva problema.Cu siguranta voi mai urma si alte cursuri aici! Good Job!

 • Vasilica S. Cursant Backend Web Development - Modul 1 (PHP/MySQL)

  Imi place modul de predare al profesorului, si mai ales, partea practica.

 • Iulian G. Cursant Backend Web Development - Modul 1 (PHP/MySQL)

  Cursul de PHP a fost sustinut exceptional; am invatat foarte multe notiuni teoretice si practice pe care le pot folosi in dezvoltarea profesionala si in activitatea curenta. Multumirile mele si toata stima D-nului Lucian si respectiv echipei Bit Academy.

 • Cristi P. Cursant Backend Web Development Modul 1 (PHP/MYSQL)

  Nu trebuie modificat nimic. Totul este ok Preda excepțional de bine, răspunde la întrebările pe care Ii le adresam. Super fain cursul. O sa fac și modulul 2

 • George P. student curs Back-end Web Development Modul 1 (PHP/MySQL)

  Ca de fiecare data, instructorul Lucian Cornianu a tinut aceasta sedinta intr-un mod de exceptie, atingand punctele cele mai importante ale rezultantelor din cursurile anterioare. Am fost placut impresionat de dedicatia mentorabila ce o detine d-l Lucian Cornianu si sunt mandru ca am reusit sa particip la fiecare sedinta prezentata de dansul. Felicit in aceeasi masura si Bit Academy, ca este inconjurata de profesionisti, si de oameni de succes, as fi incantat sa particip in continuare la cursuri organizate de Bit Academy, sau daca nu eu, atunci as recomanda oricand, sa urmezi aceste cursuri chiar daca esti profesionist, amator, sau dornic de a deveni programator.

online

Răzvan Birișan • Preț redus studenți și elevi 560 RON
 • Preț întreg 700 RON
 • Preț persoane juridice 980 RON
 • Dată începere 18 Jul
 • Interval orar jo. 1800-2130
 • Locație Video conferință
  prin Google Meet
 • Durată 12 ședințe
 • Ore / ședință 3h 30m
Înscriere

* Prețurile afișate sunt finale (nu se percepe TVA)