Project Management

Project ManagementPachetul Project Management este format din două cursuri: Project Management Essentials (PMP I) și Project Management Advanced (PMP II). Aceste cursuri sunt ciclice, așa că vei gasi tot timpul opțiuni pe site, cu date diferite de începere. După achiziționarea pachetului Project Management trebuie doar să îți alegi de pe site data la care vrei să faci cele 2 cursuri. 

Project Management Essentials (PMP I)

Cursul Project Management Essentials (PMP I) se adresează acelor persoane care sunt desemnate să conducă proiecte sau care doresc să se implice în derularea proiectelor în organizația în care activează. Structurat pe baza ghidului actual de bune practici în managementul de proiect PMBOOK® Guide (Project Management Book on Knowledge) elaborat de PMI® (Project Management Institute din USA), cursul prezintă noțiunile elementare de bază necesare pentru conducerea eficientă a proiectelor. 

Cursul cuprinde atât teorie cât și practică, oferind posibilitatea participanților să aplice în exemple concrete de proiecte, noțiunile discutate la curs.

Acest curs oferă baza minimă necesară pentru accesul la partea a doua a programului Project Management Advanced (PMP II) care prezintă metode și tehnici avansate în managementul proiectelor și oferă baza pentru pregătirea teoretică și practică necesară susținerii examenului de certificare PMP®.

Project Management Advanced (PMP II)

Certificarea PMP® este cea mai prestigioasă certificare în domeniul managementului de proiect pentru o carieră națională și internațională la standarde profesioniste în acest domeniu. Aceasta este oferită de către Project Management Institute din SUA  și conferă titularului recunoașterea formală de către comunitatea națională și internațională a experienței profesionale și a cunoștințelor avansate de management de proiect.

Cursul oferă celor interesați sprijinul necesar pentru participarea la examenul de certificare PMP ®, pe baza cerințelor de examinare din Ghidul pentru examenul PMI® (respectiv PMP® Examination Content Outline) intrat în vigoare la 1 Ianuarie 2021.

Pornind de la noțiunile generale de management de proiect discutate în prima parte a programului (Project Management Essentials), cursul aduce un plus de profesionalism în abordarea structurată a proiectelor, detaliind procesele, metodele și instrumentele de lucru specifice managementului proiectelor conform celor mai bune practici aplicate la nivel internațional din PMBOK ® Guide și Agile Practice ® Guide. Înțelegerea și asimilarea noțiunilor din cele două ghiduri reprezintă baza necesară pentru o bună pregătire a examenului de certificare PMP® (Project Management Professional).

Condiții de participare la cursul Project Management Advanced.

Deși nu sunt obligatorii următoarele două condiții sunt recomandate a fi respectate de către participanții la acest curs pentru a facilita înțelegerea și asimilarea cu mai mare ușurință a cunoștințelor.

 • ​Cunoștințe de bază despre managementul proiectelor - cunoștințele de bază în managementul proiectelor facilitează înțelegerea informațiilor din PMBOK® și Agile Practice Guide® și conduc la creșterea semnificativă a șanselor de succes la examenul de obținere a certificării PMP®.
 • Cunoștințe de limba engleză - comunicarea pe parcursul cursului se va efectua în limba română pentru înțelegerea și claritatea informațiilor. Totuși pentru acomodarea cu examenul real, dar și pentru facilitarea citirii şi înţelegerii informațiilor din PMBOK® Guide și Agile Practice® Guide toate materialele cursului, precum și testele de verificare şi simulare a examenului real sunt redactate în limba engleză. De aceea cunoașterea limbii engleze la un nivel minim este absolut necesară pentru acest curs.

Avantajele acestui curs:

 • ​Însușirea cunoștințelor necesare pentru înţelegerea filozofiei PMI® pentru examenul de certificare PMP®.
 • Parcurgerea informațiilor din cele două ghiduri PMI® și corelarea acestora cu domenii esențiale din managementul proiectelor care stau la baza noului sistem e examinare ECO-2021.
 • Înţelegerea conexiunilor dintre procesele de management de proiect, tehnicile, metodele și instrumentele utilizate în managementul proiectelor pentru creșterea șanselor de succes la examen.
 • Exersarea mecanismului de testare prin parcurgerea unui număr de 650 similare cu cele de la examenul de certificare și înțelegerea modalităților de alegere a răspunsului corect la testul din examenul pentru obținerea certificării PMP®.
 • Obținerea numărului minim necesar de ore (contract hours) pentru îndeplinirea condițiilor de eligibilitate a părții academice pentru înscrierea la examenul pentru obținerea certificării PMP®.
 • Asistență pentru completarea aplicației pentru înscrierea la examenul pentru obținerea certificării PMP®.
 • Suport pe o perioadă de 6 luni după terminarea cursului pentru clarificări suplimentare - comunicare prin e-mail cu trainerul şi răspuns din partea acestuia în maximum 48 ore.

Curriculum

 • Preț 1100 RON
 • Preț persoane juridice 1700 RON

Cursuri

Înscriere

* Prețurile afișate sunt finale (nu se percepe TVA)