Front-End Web Developer

Front-End Web DeveloperPachetul Front-End Web Developer este format din două cursuri: Front-End Web Development - Modul 1 (HTML/CSS) și Front-End Web Development - Modul 2 (JavaScript). Aceste cursuri sunt ciclice, așa că vei gasi tot timpul opțiuni pe site, cu date diferite de începere. După achiziționarea pachetului Front-End Web Developer trebuie doar să îți alegi de pe site data la care vrei să faci cele 2 cursuri. 

Aplicaţiile web reprezintă un tip special de aplicaţii găzduite pe diferite servere din internet (ex: Google, Facebook, YouTube, Instagram) şi care pot fi accesate cu ajutorul unui web browser (ex: Google Chrome, Mozilla Firefox, etc). Odată cu dezvoltarea tehnologiilor de tip cloud, ponderea de dezvoltare şi utilizare a aplicaţiilor web a devenit din ce în ce mai mare, în detrimentul aplicaţiilor clasice de desktop şi chiar a aplicaţiilor de mobile.

În cadrul procesului de dezvoltare al unei aplicaţii web:

 • Tehnologiile HTML/CSS sunt utilizate în programarea interfeţelor web în aşa fel încât ele să poată fi accesate cu ajutorul unui browser.
 • Tehnologiile bazate pe limbajul de programare JavaScript sunt utilizate în crearea de efecte şi widget-uri dinamice menite să ofere un mare plus de interactivitate interfeţelor web construite cu ajutorul tehnologiilor HTML/CSS menţionate mai sus.

Cursurile din acest pachet își propun să îi ajute pe cei interesaţi de a face primii paşi în domeniul programării aplicaţiilor web (web development) prin abordarea sistematizată a noţiunilor de bază, medii şi avansate ce ţin de:

 • Crearea iniţială a interfeţelor web cu ajutorul Adobe Photoshop
 • Programarea lor ulterioară cu ajutorul tehnologiilor HTML/CSS, completate de limbajul JavaScript

Materia este atent structurată şi abordată de o manieră interactivă, partea teoretică fiind completată imediat de exerciţii practice ce sunt lucrate sub atenta îndrumarea a instructorului.

Odată cu parcurgerea integrală a cursurilor din acest pachet, participanţii vor avea posibilitatea de a se orienta către o carieră de "Junior Frontend Web Developer".


Reducere: 10% comparativ cu preţul individual al cursurilor.

Front-End Web Development - Modul 1 (HTML/CSS)

Cursul Front-End Web Development Modulul 1 îşi propune să îi ajute pe cei interesaţi de a face primii paşi în domeniul programării aplicaţiilor web (web development), prin abordarea sistematizată a noţiunilor de bază, medii şi avansate ce ţin de programarea interfeţelor web cu ajutorul tehnologiilor HTML şi CSS.

Materia este atent structurată şi abordată de o manieră interactivă, partea teoretică fiind completată de exerciţii practice ce sunt lucrate sub atenta îndrumarea a instructorului.

Ce înseamnă Front-End Web Development?

Front-End Web Development este o ramură a dezvoltării web care se concentrează pe partea vizuală și interactivă a site-ului sau aplicației web. În esență, este responsabil pentru tot ceea ce vede și cu care interacționează utilizatorul când accesează un site web sau o aplicație. Aceasta implică utilizarea unui set de tehnologii precum HTML (Hypertext Markup Language), CSS (Cascading Style Sheets) și JavaScript pentru a construi și implementa elementele de interfață grafică, animații, efecte de tranziție și alte elemente interactive ale site-ului. De asemenea, dezvoltatorul front-end trebuie să se asigure că site-ul sau aplicația este responsive, ceea ce înseamnă că este optimizată pentru a fi accesată de pe diverse dispozitive și platforme, inclusiv desktop, laptop, smartphone sau tabletă.

Cum se desfășoară acest curs?

Cursul Front-End Web Development Modulul 1 se desfășoară ONLINE. Acest mod de predare îți oferă flexibilitate, prin faptul că îl poți accesa de oriunde.  

Ce vei învăța în acest curs?

 • Modul general de funcţionare a unei aplicaţii web
 • Cele mai bune tehnici de creare a structurii unui layout, folosind HTML/CSS
 • Metode corecte de adăugare, formatare şi optimizare a conţinutului web
 • Tehnici de optimizare a layout-urilor pentru utilizarea pe device-urile mobile (responsive design)
 • Librării avansate HTML/CSS (Bootstrap 4)

Aplicabilitate practică şi sugestii de dezvoltare personală:

 • Pentru completarea skill-urilor deprinse în cadrul acestui curs este necesară şi parcurgerea cursului Front-End Web Development - Modul 2 JavaScript.
 • După parcurgerea celor două module, participanţii vor avea posibilitatea de a se orienta către o carieră de "Junior Frontend Web Developer".
Cerințe pentru participare:

 • Participanţii la acest curs trebuie să stăpânească noțiunile de bază de lucru cu un calculator şi, pentru o participare adecvată la şedinţele remote, să deţină un calculator personal (PC sau laptop) cu cel puţin 4GB RAM.

Front-End Web Development - Modul 2 (JavaScript)

Cursul Front-End Web Development Modulul 2 își propune să îi ajute pe cei interesaţi să își continue drumul în domeniul programării aplicaţiilor web (web development), prin abordarea sistematizată a noţiunilor de bază, medii şi avansate ce ţin de programarea interfeţelor web dinamice cu ajutorul limbajului de programare JavaScript.

În cadrul aplicațiilor web, tehnologiile bazate pe limbajul de programare JavaScript sunt utilizate în crearea de efecte şi widget-uri dinamice menite să ofere un plus de interactivitate interfeţelor web construite cu ajutorul tehnologiilor HTML/CSS (a se vedea detaliile cursului Frontend Web Development - Modulul 1 (HTML/CSS)).

Materia este atent structurată şi abordată de o manieră interactivă, partea teoretică fiind completată de exerciţii practice ce sunt lucrate sub atenta îndrumare a instructorului. 

Cum se desfășoară acest curs? 

Cursul Front-End Web Development Modulul 2 se desfășoară ONLINE. Acest mod de predare îți oferă flexibilitate, prin faptul că îl poți accesa de oriunde.

Ce vei învăța în acest curs?

 • Sintaxa JavaScript, variabile, tipuri de date, obiecte, structuri de control, funcţii şi event-uri
 • Structura și modul de utilizare al DOM-ului
 • Algoritmi de creare a unei aplicații web interactive
 • Tehnici de testare şi debugging
 • Interacțiunea cu serverul (AJAX/formatul JSON)
 • Librării JavaScript (jQuery)
 • API-uri JavaScript şi utilizarea lor interactivă (Google Maps, Google Charts)

Aplicabilitate practica şi sugestii de dezvoltare personală:

 • Odată cu parcurgerea acestui curs, participanţii vor avea posibilitatea de a se orienta către o cariera de "Junior Frontend Web Developer".
 • Cei interesați de acumularea unui set suplimentar de skill-uri menite să le deschidă posibilitatea de a aborda şi programarea engine-ului unei aplicaţii web ( implicit și posibilitatea de a se orienta ulterior către o cariera de "Backend Web Developer" sau chiar "Full Stack Web Developer"), sunt încurajați să participe şi la cursul Backend Web Development - Modulul 1 (PHP/MYSQL).

Cerințe pentru participare:

 • Participanţii la acest curs trebuie să stăpânească noțiunile de bază de lucru cu un calculator şi, pentru o participare adecvată la şedinţele remote, să deţină un calculator personal (PC sau laptop) cu cel puţin 4GB RAM.
 • Este de asemenea necesară cunoaşterea unor noţiuni de bază de HTML/CSS sau parcurgerea anterioară a cursului Frontend Web Development - Modulul 1 (HTML/CSS).

Curriculum

 • Preț 1250 RON
 • Preț persoane juridice 1700 RON

Cursuri

Înscriere

* Prețurile afișate sunt finale (nu se percepe TVA)