Java Fundamentals

Java FundamentalsCe vom face?
Cursul începe cu o introducere în Java de la paradigma programării orientate pe obiecte până la clase fundamentale din limbaj, trecând prin toate noțiunile de bază pe care trebuie să le știe un programator Java.

Cui ne adresăm?
Deși nu dăm niciun test pentru acest curs, fiecare cursant ar trebui să aibă deja cunoștințe de bază de programare (variabile, structuri de control - if, for, while și vectori). Sunt suficiente noțiunile de programare din orice alt curs introductiv, precum C Fundamentals, PHP Fundamentals sau Python Fundamentals. 

De ce Java?

Java este unul dintre limbajele de programare cele mai răspândite și cerute atât la nivel global, cât și în România. Este relativ simplu și intuitiv, iar multe dintre funcționalitățile de bază sunt furnizate de limbaj permițându-ne să ne concentrăm pe muncă efectivă, mai mult decât pe "reinventat roata".

Curriculum

Feedback primit de la studenți

 • Monica cursantă Java

  Fiind primul curs la care am participat si in urma caruia am invatat destul de multe si, de asemenea, fiind incepatoare in ceea ce priveste programarea, consider ca acest curs nu necesita imbunatatiri.

 • Teodor cursant Java

  A fost foarte plăcut și eficient ! Am învățat mult repede și mă simt foarte pregătit.

 • (anonim) cursant Java Fundamentals

  Primul curs la care am înțeles ceva. Totul a fost minunat.

 • D.Dinca Cursant Java Fundamentals

  Cursul Java Fundamentals reprezinta o oportunitate de dezvoltare a skill-urilor de programare. Florian stie sa lucreze cu oamenii si creaza o atmosfera de lucru foarte placuta, clarifica tot ce este nevoie si explica foarte bine, are un stil de lucru adecvat nivelului cursului si prezinta solutii care mi-au placut. Efortul studentului este de asemenea important si ar trebui sa fie complementar cursului. Mi-a placut foarte mult si proiectul final, a fost atractiv, foarte interesant si bine documentat! Suportul lui Florian a trecut dincolo de sedintele cursului si ajuta cursantul chiar si la distanta, prin e-mail. Felicitari pentru acest curs si il recomand oricand!

 • Cristina B. studenta curs Java Fundamentals

  Am mai fost la cursuri la Bit Academy, dar de acesta imi era cel mai teama ca nu voi intelege. Am trecut de a doua sedinta si sunt tare entuziasmata. Am inteles notiunile, am putut sa fac temele si acestea au fost evaluate de trainer. Apreciez maxim acest lucru. Cred ca deja notiunile dobandite au inceput sa ma ajute la job si sunt tare multumita.

 • Simona B. Studenta curs Java Fundamentals

  Este putin precar sa dau un feedback complet dupa 2 sedinte de curs, insa pana in prezent pot spune ca Florian este un foarte bun trainer, care ii poate invata chiar si pe cei cu 0 cunostinte legate de Java sau programare. Se asigura la fiecare pas ca toti cursantii au inteles si ofera explicatii detaliate si usor de asimilat.

 • Cristina B. studenta curs Java Fundamentals

  Cursul se aliniaza cu succes celorlalte cursuri bitacad. Are un pas potrivit, un trainer foarte pasionat dar in acelasi timp dornic sa invete pe altii, rabdator, care face cursul cat se poate de interactiv. Pentru mine, fiind un total incepator, a fost foarte potrivit. Multumesc mult lui Florian pentru dedicare, mailurilor de raspuns intr-un timp atat de scurt si rabdarii cu noi!

 • Cristina B. Studenta curs Java Fundamentals

  Florian a avut un task dificil, deoarece eu nu am pregatire in domeniu. Dar cu ajutorul lui am ajuns sa dau proiectul si examenul. Sunt mai mult decat multimita de acest curs. A fost bine structurat si bine expus cursantilor. Insa cel mai mult am apreciat ajutorul acordat in cardul temelor. Fara cat mai multe exercitii nu ai cum aprofunda si intelege Java.

 • Silvia M. Cursant Java Fundamentals

  Suportul de curs, predarea, organizarea, dar mai ales pregatirea si implicarea instructorului (Florian Iancu) m-au facut sa parcurg cu placere toata materia si sa astept cu nerabdare fiecare sedinta. Cursul de Java din cadrul BIT Academy a fost cea mai buna investitie in dezvoltarea mea pe care am facut-o in ultima vreme. Il recomand si l-am recomandat deja celor care vor sa inceapa sa invete acest limbaj de programare, sau doar sa-si antreneze mintea cu ceva nou.