Radu Postolache

Radu este absolvent al facultății de Electronică şi Telecomunicaţii din cadrul Politehnicii Bucureşti. A început cursurile de CCNA din anul II ale facultății şi de atunci a continuat să înveţe cu plăcere. 

Deţine mai multe certificări Cisco şi Juniper pe tehnologii de Routing and Switching, Security, Cloud şi Design. Studiază în continuare tehnologii IP şi speră să poată transmite pasiunea sa şi studenţilor. 

În timpul liber îi place să se uite la seriale, să iasă cu prietenii, să se joace pe calculator şi uneori să cânte la chitară.


Feedback primit

 • Valentin cursant CCNA 1

  Implicarea si dorinta lui de a transmite informatia au fost la un nivel foarte inalt. Se vede ca ii place si din acest motiv transmite bine informatiile si confera incredere. Si este mereu disponibil sa dea orice informatie.

 • Andreea Z. Cursant Network Security

  extrem de bine pregatit; - raspunde tuturor intrebarilor; - trece prin toate subiectele majore ale capitolelor; - explica pe intelesul tuturor; - ft punctual; - are rabdare; - se vede ca este pasionat de ceea ce preda; - cunostinte actualizate; - ft bune abilitati de comunicare

 • Victor A. Cursant CCNA 3 v7

  Multumesc lui Radu Postolache pentru profesionalism si pentru modul de predare al informatiilor!

 • Sorin K. Cursant CCNA 3 v7

  Consider ca este un curs complet si nu am reusit sa gasesc nici o sugestie in scopul de a imbunatati, despre Instructorul Radu Postolache, "sunt norocos ca am avut ocazia sa particip la cursul lui"

 • Andreia T. student CCNA 1

  Instructorul explica pe intelesul nostru, cu multe exemple. Sunt foarte multumita!

 • Bogdan V. student CCNA 1 v7

  Sunt f multumit de cursurile de CCNA1, Radu este un instructor f bine pregatit care stie cum sa le atraga elevilor atentia si cum sa o si mentina :). Recomand!