Program secretariat

Luni-Vineri 10:00-18:30
Pauza 13:30-14:00

Ovidiu Roset

Instructor Cisco

Ovidiu a facut cunostinta cu networking-ul inca de pe bancile facultatii. A urmat facultatea de electronica si telecomunicatii din cadrul Universitatii Politehnice Bucuresti.

Dupa absolvire a aprofundat domeniul si a hotarat ca aceasta este calea pe care doreste sa o urmeze. Experienta sa cuprinde suport pentru serviciile de internet si VPN ale clientilor unuia dintre cei mai mari provideri din Romania si asistenta tehnica pentru un vendor american.

In prezent pozitia sa presupune mentenanta echipamentelor (configurare si depanare) din zone precum Datacenter, Office LAN si Core ale unui ISP din Romania.

Detine in prezent certificari Cisco si Juniper si isi doreste ca "portofoliul" sau sa creasca an de an.

Oamenii pe care i-a intalnit pe parcursul carierei sale i-au oferit sustinere si au contribuit semnificativ la dezvoltarea sa.
Acum isi doreste la randul sau sa "dea inapoi comunitatii" si este nerabdator sa imparta cunostintele si experientele cu studentii sai.

In timpul liber cocheteaza cu psihologia practica, se informeaza despre ultimele trenduri din domeniu si se destinde cu un show de stand-up comedy. Si-ar dori sa ajunga mai des la sala :).Sponsori și parteneri