Ovidiu Roşet

Ovidiu a făcut cunoștință cu networking-ul încă de pe băncile facultăţii de Electronică şi Telecomunicaţii din cadrul Universității Politehnice Bucureşti.

După absolvire a aprofundat domeniul şi a hotărât că aceasta este calea pe care doreşte să o urmeze. Experienţa sa cuprinde suport pentru serviciile de internet şi VPN ale clienţilor unuia dintre cei mai mari Provideri din România şi asistenţă tehnică pentru un vendor american.

În prezent poziţia sa presupune mentenanţa echipamentelor (configurare şi depanare) din zone precum Datacenter, Office LAN şi Core ale unui ISP din România. Deţine certificările Cisco şi Juniper,  îşi doreşte ca "portofoliul" său să crească an de an.

Oamenii pe care i-a întâlnit pe parcursul carierei sale i-au oferit susţinere şi au contribuit semnificativ la dezvoltarea sa.
Acum îşi doreşte la rândul său să "dea înapoi comunităţii" şi este nerăbdător să împartă cunoştinţele şi experienţele cu studenţii săi.

În timpul liber cochetează cu psihologia practică, se informează despre ultimele trenduri din domeniu şi se destinde cu un show de stand-up comedy.

Feedback primit

  • Ovidiu cursant CCNA 2

    Ovidiu este un trainer foarte bine pregatit, imbina teoria cu aspectele practice facandu-se astfel inteles de toti participantii curslui. Mi-as dori sa pot continua modulul de CCNA 3 tot cu instrucotrul Ovidiu Roset intrucat ma potrivesc perfect cu stilul lui de predare si mi-as dori sa am continuitate.

  • Alex cursant CCNA 2

    Imi doresc sa continui cu CCNA 3v7 insa imi doresc ca acest curs sa il tine tot Ovidiu. In momentul de fata nu imi doresc sa imi consum timpul si banii fara sa stiu ca instructorul livreaza bine. Stilul lui Ovidiu se muleaza foarte bine pe nevoia mea.

  • Mihai M. cursant CCNA 2

    Din punct de vedere instructorul, nota 10 cu aplauze. Ar fi frumos daca ar fi posibil sa fie transparenta posibilitatea de a continua de la un modul la altul cu acelasi instructor. . Mie mi-ar fi placut sa continui modulul 3 tot cu Ovidiu Roset.

Avem vești bune!

Marți, 9 Noiembrie 2021, ora 18:00 începem cursul C++ Programming Modul 1.

Înscrie-te acum!