Mircea Roşu

Mircea a absolvit Facultatea de Electronică, Telecomunicaţii şi Tehnologia Informaţiei din cadrul Universităţii Politehnica Bucureşti în anul 2016, are o experienţă de 4 ani în domeniul virtualizării şi a reţelisticii. 

Încearcă constant să fie la curent cu ultimele noutăți din domeniu indiferent dacă sunt direct legate de virtualizare sau de domeniile conexe (storage, backup, network sau hardware fizic).

Va face acest curs accesibil oricărui student care  îşi doreşte să învețe, chiar și pentru cei la început de carieră în domeniul IT.


Feedback primit

 • Ionut M. cursant VMware vSphere Foundations

  Stilul foarte prietenos si eficient al instructorului pot spune ca sunt de nota 10! Imi este foarte usor sa particip cu intrebari sau raspunsuri pe parcursul acestui curs datorita stilului sau. Consider ca nu este nimic de imbunatatit in momentul de fata si totodata consider ca vom obtine rezultate foarte pozitive urmant acest tip de approach

 • Ionut M. Cursant VMware vSphere Foundations

  Mircea Roșu este un instructor exemplar, cu foarte multa experiența pe partea de virtualizare. Imi face mare plăcere sa particip la acest curs si totodată l-am recomandat prieteniior mei!

 • Ionut M. Cursant VMware vSphere Foundations

  Aș recomanda oricui orice curs pe care îl preda Mircea Roșu, in special pe partea de virtualizare! Foarte experimentat si cu metode toarte placute de învățare!

 • Ionut M. Cursant VMware vSphere Foundations

  Mircea Rosu este un trainer fantastic, foarte mandru de lucrurile invatate!

Avem vești bune!

Joi, 11 August 2022, ora 18:00, a inceput cursul SQL Fundamentals MySQL (Modul 1)  - remote

Inca te poti inscrie!