Iuliana Arsene

Iuliana a absolvit Facultatea de Matematică și Informatică București. În timpul facultății a descoperit ca are o înclinație către bazele de date, ceea ce a determinat-o să își realizeze licența în acest domeniu și să continue pe aceeași ramură și la master.

Și-a început cu adevărat activitatea în acest domeniu printr-un internship de baze de date la compania la care lucrează și acum. Este o fire ambițioasă, sociabilă, calmă, calculată și mereu cu dorința de a învăța mai mult.

Timpul liber îl petrece cu familia și prietenii.

Feedback primit

  • Monica M. Cursant SQL Fundamentals - MySQL (Modul 1)

    Apreciez foarte mult timpul acordat de instructor pentru a explica fiecarui cursant tot ce nu a inteles, apreciz detaliile pe care ni le ofera in timpul cursului si mai ales ajutorul acordat pentru corectarea temelor. Mii de multumiri, Iuliana!

  • Marius G. Cursant SQL Fundamentals Modul 1

    Cursul a fost foarte bine predat, fiecare problema semnalata de catre studenti a fost rezolvata punctual, intructorul (Iuliana) a oferit toata experienta practica, devotamentul si daruirea astfel incat participantii sa finalizeze acest curs cu toate intrebarile si neclaritatile lamurite si cu un bagaj impresionant de informatii. Multumiri trainer-ului Iuliana si BitAcademy si toata stima pentru activitatea educationala.

Avem vești bune!

Marți, 9 Noiembrie 2021, ora 18:00 începem cursul C++ Programming Modul 1.

Înscrie-te acum!