Florian Iancu

Florian este, fără doar și poate, un împătimit al tehnologiei. Deși este axat pe limbajele C++ și Java, a lucrat și cu o serie de alte tehnologii (MySQL, Node.js, PHP etc) și îți poate oferi o viziune de ansamblu asupra programării în cursurile sale.

Pasiunea pentru educație și tehnologie l-au plimbat și prin Franța, de unde a acumulat atât experiență în acest domeniu, cât și abilități de comunicare și expunere. În viața de zi cu zi este programator în cadrul unei firme multinaționale din domeniul IT.

 În timpul liber își pune în practică celelalte pasiuni ale sale: predatul, ilustrațiile și caligrafia.

Feedback primit

 • Monica cursantă Java

  Fiind primul curs la care am participat si in urma caruia am invatat destul de multe si, de asemenea, fiind incepatoare in ceea ce priveste programarea, consider ca acest curs nu necesita imbunatatiri.

 • Teodor cursant Java

  A fost foarte plăcut și eficient ! Am învățat mult repede și mă simt foarte pregătit.

 • (anonim) cursant Java Fundamentals

  Primul curs la care am înțeles ceva. Totul a fost minunat.

 • D.Dinca Cursant Java Fundamentals

  Cursul Java Fundamentals reprezinta o oportunitate de dezvoltare a skill-urilor de programare. Florian stie sa lucreze cu oamenii si creaza o atmosfera de lucru foarte placuta, clarifica tot ce este nevoie si explica foarte bine, are un stil de lucru adecvat nivelului cursului si prezinta solutii care mi-au placut. Efortul studentului este de asemenea important si ar trebui sa fie complementar cursului. Mi-a placut foarte mult si proiectul final, a fost atractiv, foarte interesant si bine documentat! Suportul lui Florian a trecut dincolo de sedintele cursului si ajuta cursantul chiar si la distanta, prin e-mail. Felicitari pentru acest curs si il recomand oricand!

Avem vești bune!

Marți, 9 Noiembrie 2021, ora 18:00 începem cursul C++ Programming Modul 1.

Înscrie-te acum!