Cătălin Popescu

Cătălin este un adevărat profesionist din domeniul IT. A acumulat cunoştinţe şi experienţă în mai multe domenii. De mai bine de 6 ani lucrează ca programator în limbajul Python, dar înainte a fost inginer de reţea, lucrând pentru mai multe companii mari din România. 

A participat în proiecte de OpenStack şi SDN. Are certificări precum Cisco, Microsoft şi Juniper. Este instructor din 2011 predând CCNA, CCNP şi Python.

Hobby-urile lui sunt cititul şi jocul de Darts.

Feedback primit

 • Andrei cursant Python Fundamentals

  Felicitari pentru formator! Excelent si cu cunostinte vaste. Catalin poseda in enorm bagaj de cunostinte.

 • Anonim Cursant Python Advanced

  Instructorul e genial!

 • Camelia M. Cursant Python Fundamentals

  Un instructor foarte bine pregatit, care stie sa expuna informatiile clar si pe intelesul celor care sunt incepatori in ale programarii.

 • Anonim Python Fundamentals

  Instructorul este foarte calm si placut de ascultat. Ofera explicatii clare pe intelesul tuturor!

 • Alexandru L. Curssant Python Fundamentals si Python Advanced

  Salutare, Am urmat cursurile Python Fundamentals si Python Advanced sub indrumarea lui Catalin Popescu si pot spune ca am facut o alegere excelenta intrucat acesta a aratat foarta multa rabdare in a explica, foarte multe cunostinte si promptitudine. Consider ca aceste cursuri sunt cea mai buna alegere pentru un career change(cazul meu) sau pur si simplu sa inveti Python din oricare alt motiv. Bineinteles fiecare persoana trebuie sa se implice pe masura si sa lucreze. Spor la invatat tuturor!

Avem vești bune!

Marți, 9 Noiembrie 2021, ora 18:00 începem cursul C++ Programming Modul 1.

Înscrie-te acum!