Bogdan Tomoiu

Având o experiență de peste 12 ani în domeniul Telecom (lucrând în cadrul unor operatori şi furnizori de echipamente), Bogdan a interacţionat cu echipamentele Cisco încă de la început. 

Experienţa sa este atât în zona de operare cât şi de design pentru reţelele de telecomunicaţii. Principala dorinţă a sa este  să ajute alte persoane să se dezvolte, având ca pasiuni drumeţiile montane (trekking, în general). 

Feedback primit

 • Ion cursant CCNA 1

  Am fost la multe cursuri si pot spune ca dl.Bogdan Tomoiu este un profesor excelent. Cantitatea de informatie este mare. Este foarte ok, sa pleci cu lectiile invatate din clasa. Aveti un trainer foarte bun si ca urmare "livrati" un foarte bun. Este doar o parere. Multumesc! O zi cat mai frumoasa!

 • Ciprian cursant CCNA 1

  Mi-a placut foarte mult ca la fiecare curs am facut exercitii de configurare routere & switchuri si exercitii de subnetting, sfaturi utile, informatii predate coerent si usor de retinut.

 • Dozsa L. cursant CCNA 2

  A fost foarte interesant, mai ales in partea de troubleshoot.

 • Valentin C. Cursant CCNA 2V7

  Un profesor cu experienta practica caruia ii face placere sa predea, sa explice. Pot spune ca a fost un curs foarte placut.

 • Liviu I. Cursant CCNA 2 V7

  Buna ziua ! Ma folosesc de prilej pentru a va felicita in alegerea echipei de instructori, cu o mentiune speciala pentru domnul Bogdan Tomoiu. As fi foarte multumit daca ar putea livra, in perioada imediat urmatoare, tot dansul cursul CCNA 3. Este un profesionist in intregul sens al cuvantului. Va multumesc frumos

 • Anonim Cursant CCNA 2

  Trainerul a fost foarte profesionist, dornic sa avem cele mai bune conditii de invatare chiar si remote si, per total, mult peste experienta pe care am avut-o la CCNA1.

 • Liviu I. Cursant CCNA 2 V7

  Am invatat de placere iar un merit deosebit il are Dl Bogdan Tomoiu care ne-a atras prin stilul sau. In plus, a incurajat participarea noastra activa in timpul cursului.

 • Alexandru C. Cursant CCNA 2

  Un profesor excelent care explica foarte bine teoria si o pune in valoare, oferind exemple practice coerente.

 • Lucian I. Cursant CCNA 3V7

  Ușurinta cu care expune subiectele dl. Bogdan Tomoiu . In plus, se observa experienta pe care o are. Pe parcursul celor trei module a raspuns la toate intrebarile venite din partea noastră . Are darul de a te face să intelegi materia predata. De foarte multe ori a venit cu exemple din munca de zi cu zi. Acum la sfarsit de curs, nu-mi ramane decat sa-i multumesc.

 • Valentin C. Cursant CCNA 3V7

  Este unul din cei mai buni instructori (nu singurul), o spun la modul cel mai serios. El nu preda, el explica detaliat si este foarte implicat.

 • Doris C. Cursant CCNA 1

  Mediul de învățare este unul foarte bun,iar dl.instructor ne ajută cu explicații și informații la orice lucru in parte.Învățăm cu mult drag și spor.

 • Ioana T. cursanta CCNA 1 v7

  Nu trebuie imbunatatit nimic. Domnul Bogan are experienta atat pe partea practica, dar și pe partea teoretic, știe sa explice foarte bine și detaliat altfel incat sa inteleaga oricine. Sunt foarte incantata ca am ocazia sa invat de la domnul Tomoiu.

 • Andrei Z. Student curs CCNA 1 v7

  Cursul este mult mai impresionant decat ma asteptam. Ma asteptam sa ni se predea multa teorie dar instructorul stie si ne invata o gramada de chestii practice. Eu am facut acest curs si singur pentru a avea o baza de informatii si la fiecare curs sunt uimit de cate chestii in plus ar trebui sa mai stiu pentru situatiile din viata reala dar nu erau in cursurile de pe net.

Avem vești bune!

Joi, 8 Iunie 2023, ora 18:00, începe cursul Python Fundamentals!

Înscrie-te acum!