Bogdan Niţică

Bogdan Nițică și-a transformat pasiunea pentru domeniul tehnologiei într-o carieră dinamică de aproximativ 10 ani, perioadă în care a lucrat/testat diferite tipuri de aplicații (desktop, mobile, web) din diferite domenii (telecom, financiare, e-commerce). 

Crede cu tărie că diferitele poziții pe care le-a ocupat de-a lungul timpului l-au ajutat în dezvoltarea profesională, evoluând de la testare manuală la cea automată. Implicarea în diferite proiecte interesante i-au întărit convingerea că procesul de testare software este influențat foarte mult de înţelegerea proceselor de lucru în acest domeniu.
Încearcă mereu să fiu la curent cu tot ce este nou în domeniul tehnologiei și nu numai.

Motto-ul lui este: "Nimic nu este imposibil atât timp cât se face cu pasiune."
Hobby-urile sale sunt: sportul (fotbalul, squash, tenis de câmp), jocurile pe pc, filmele, boardgames.


Feedback primit

 • Cristina D cursant QA

  Instructorul : - raspunde foarte clar(pe intelesul fiecaruia) intrebarilor adresate; - ofera exemple practice pentru o intelegere mai buna a teoriei.

 • Lidia cursant QA

  In sedinta 4/05/202 mi-a placut ca instructorul a : - facut recapitulare din sedinta anterioara - dat exemple practice la principiile testari, ceea ce face mai usor de asimilat si de inteles fiecare principiu; - facut refereninta si la ce exemple sau alte idei ce au fost mentionate de participanti pe parcursul prezentarii - comunicat si alte surse/ link-uri unde putem afla mai multe informatii

 • anonim cursant QA

  Exercitiile facute impreuna in timpul cursului sunt un bun stimul si ne ajuta sa intelegem mai bine materia. Mediul online este similar cu unul fizic si totodata comod.:)

 • anonim cursant QA

  Ce mi-a placut: - exercitiile de la final si creativitatea instructorului de a formula exercitii noi - clarificarile oferite pt o mai buna intelegere a raspunsului corect ( exp. pt cei care au ales o variant gresita de raspuns a profitat de ocazie pt a discuta si celalte variante si de ce acelea erau variantele incorecte) - introducerea in mediul de invatare de la inceputul cursului a fost non-formala incurajand comunicarea intre participanti si ca acestia sa se simta comfortabil /"familiar" cu mediul online de comunicare

 • Lidia I. Cursant Quality Assurace

  In primul rand ma bucur ca Bitacademy a facut posibila participarea la curs prin video conferinta si examinarea remote. Desi nu aveam cunostinte in domeniul QA, participarea la curs m-a ajutat sa sa dobandesc cunostinte teoretice cat si practice, suficiente pentru a ma pregati pentru certificarea ISTQB si pentru job interview.

 • Anonim Cursant Quality Assurance

  Cel mai mult mi-a placut partea practica la acest curs. Putine cursuri iti ofera sansa de a exersa. :)