Andrei Popovici

Andrei este absolvent al Facultății de Electronică şi Telecomunicații. A avut prima interacțiune cu networking-ul în 2010 la un curs de CCNA. De la prima conectare pe un router a ştiut precis că aceasta va fi cariera lui, iar restul a fost istorie. 

Experienţa acumulată în diferite companii l-a consolidat în poziția de specialist în tehnologii din zona de Service Provider. În anul 2017 a obținut certificarea CCIE Enterprise(CCIE #57546), pe care a adăugat-o lângă celelalte CCNP Enterprise, CCNP Service Provider, CCDP, JNCIS SEC. 

Misiunea lui de instructor este să împartă cunoștințele dobândite din pasiune studenților săi. Hobby-urile sale sunt romanele SF, plimbările în natură şi berea.


Feedback primit

 • Alina M cursantă BIT

  When you learn that studying can be hobby too! Asta pot spune despre BIT Academy.Instructorul a fost foarte pregatit si a stiut cum sa starneasca in studentii lui curiozitatea si dorinta de a cunoste mai multe.Cu siguranta ma voi intoarce pentru mai multe cursuri impreuna.

 • Amelia cursantă CCNA

  Consider ca informațiile au fost transmise pe înțelesul tuturor, mai ales al celor ce nu au un background tehnic la momentul începerii cursului. Faptul ca se fac asocieri între cunoștințele tehnice și situații sau informatii uzuale ajuta mult sa înțelegem mai bine și mai ușor ceea ce ni se preda.

 • Liviu cursant CCNA

  Imi place modul in care este organizat acest curs.

 • Marius cursant CCNA

  Îmi doresc să continui cursurile de Networking cu modulul CCNA2 și aș prefera să fac asta cu același trainer (Andrei Popovici) deoarece consider că are un mod plăcut și în același timp ușor de înțeles de a preda. Aștept cu interes înființarea unei noi clase de CCNA2.

 • Valentin cursant Network Security

  Multumesc dl Andrei Popovici pentru tot efortul depus pentru noi. Il consider unul dintre cei mai buni intstructori pe care i-am avut in ultimii ani, si un mare castig pentru Bit Academy.

 • Florina cursantă Network Security

  As recomanda instructorul tuturor cunoscutilor care ar vrea sa faca un curs in networking.

 • anonim cursant CCNA 1

  Trainerul a fost foarte bun pentru ca ne povestea cum aplicam ce invatam si in viata reala, ba mai mult ne povestea diverse probleme si solutii din cariera dansului. Cat despre Bitacademy am numai cuvinte de lauda, sunt studentul vostru de peste 5 ani, si ma bucur ca reusiti sa aveti cursuri cu adevarat utile.

 • anonim cursant CCNA 1

  Foarte multumit de cursul sustinut de Andrei, bine structurat si organizat in ciuda impedimentelor date de situatia actuala, explicatiile sale au ajutat foarte mult la intelegerea conceptelor cele mai abstracte.

 • anonim cursant CCNA 1

  Am fost destul de multumit de cum a decurs cursul.

 • Lucian M. cursant Network Security

  Datorita faptului ca laboratoarele se efectueaza prin intermediul unui laborator in EVE, avem un mediu de lucrul mai bun decat packet tracer.

 • Andrei B. Cursant CCNA 1 V7

  Nu stiu daca se datoreaza faptului ca am fost pe aceeasi lungime de unda, dar Andrei Popovici este tipul de trainer pe care mi-as dori sa il am de fiecare data. Totodata, este de admirat adaptabilitatea dvs. la conditiile impuse de pandemie

 • Liviu S. Cursant CCNA 1 V7

  Domnul Popovici este unul dintre cei mai buni profesori de la care am avut ocazia sa invat. Desi tanar, foarte pregatit, a reusit sa explice notiuni noi, notiuni tehnice intr-o maniera logica si usor de inteles. Felicitari si mult succes in continuare !

 • Anonim Cursant CCNA 3V7

  Instructorul explica pe intelesul tau, face niste analogii de nota 10 pentru a intelege cursurile.

 • Marian P. Cursant CCNA 2 V7

  Mi-a placut dinamica acestui curs si felul in care instructorul Andrei Popovici a trecut prin materie. Modul in care explica este unul concis, ofera multe exemple, asocieri care simplifica procesul de intelegere a situatiei. Nu as putea spune ca as avea ceva de mentionat si care ar trebui imbunatatit.

 • Anonim Cursant CCNA 3 V7

  Andrei Popovici este un instructor extraordinar si explica perfect toate conceptele prezentate.

 • Ionuţ B. Cursant CCNA 3 V7

  Toata experienta de cele 3 module de CCNA a fost noua pentru mine si foarte interesanta! Probabil era si mai placuta si practica interactiunea face to face in clasa, alturi de colegi, dar asta e situatia actuala. Chiar si asa, instructorul Popovici a reusit sa faca uitata aceasta situatie remote.

 • Ionuţ B. Cursant CCNA 3 V7

  Toate cele 3 cursuri de CCNA, cu acelasi Andrei Popovici, au fost foarte interesante. Pot fi usor bulversante la un moment dat, asta daca nu lucrezi deloc in domeniu, dar te obisnuiesti si mai ales ca Andrei te ajuta, pe intelesul tuturor.

 • Valentina N. Cursant CCNA 2 V7

  Ma ajuta sa invat de la om care are studiile necesare pe partea teoretica, dar care efectiv lucreaza in domeniu si vorbeste pe exemple practice. Pe scurt teorie aplicata in viata reala. Se vede ca sunt foarte pasionati sa transmita cunostintele lor si altora, dar sunt pasionati si de jobul lor.Mie imi dau energie pozitiva si curaj,

 • Anonim Cursant CCNA 3V7

  Nu am nimic de adaugat, ii felicit si pe colegii din academie pentru implicare si rapiditatea de a raspunde la mailuri/ reactiva examene/ confirma programari examen.

 • Stefan S. Cursant CCNA 2 V7

  Instructorul, Andrei Popovici, și-a făcut foarte bine treaba, a întocmit pentru cursanți materiale cu idei principale și comenzi pentru configurarea echipamentelor și a venit cu teme suplimentare pentru cei interesați. De asemenea, a împărtășit din experiența sa privind certificările Cisco, astfel încăt studenții să aibă la îndemână toate informațiile necesare pentru a obține o certificare.

 • Anonim Cursant CCNA 2V7

  Mi-a plăcut foarte mult intrehgul curs predat de Andrei și as dori sa continui cu el și următorul curs de CCNA3

 • Adrian Dumitru V. Cursant CCNA 1 v7

  Un pedagog excelent, un bun narator, il recomand cu incredere. Sper sa-l regasesc si la celelalte module.

 • Alexandru N. student curs CCNA 2 - 9 Noi 2021

  Modul de predare a lui Andrei este foarte bun.

Avem vești bune!

Sâmbătă, 23 septembrie 2023, ora 10:00, începe cursul SQL Fundamentals (MySQL) Modul 1!

Înscrie-te acum!

Luni, 25 septembrie 2023, ora 18:00, începe cursul Front-End Web Development Modul 2 (JavaScript)!

Înscrie-te acum!