Andreea Dragomir

Andreea, spirit vesel şi plin de viaţă, a absolvit Facultatea de Automatică şi Calculatoare, unde a şi făcut cunoștință prima dată cu lumea instructorilor şi din acel moment, totul e istorie. 

A strâns peste 5 ani de experiență şi un ataşament special faţă de predare, lucruri care o ajută foarte mult în aş dezvolta o strategie adaptată nevoilor studenţilor.

Pe plan profesional, la fel ca şi în viaţă de zi cu zi, este plină de energie, pe care şi-o dedică învăţării şi descoperirii de lucruri noi. Este mereu gata să îi ajute pe cei din jurul ei, şi acest lucru se reflectă în relaţia cu studenţii, pe care îi îndrumă cu dedicare în domeniul reţelisticii.

Deţine certificările CCNP, atât Routing and Switching, cât şi Service Provider, a parcurs un drum profesional lung în cadrul unui Provider Telecom din România.

Motto-ul ei preferat este “Challenge Accepted!” şi consideră că în viaţă nu trebuie să priveşti înapoi, pentru că nu aceea este direcţia în care te îndrepţi. În timpul liber, îi place foarte mult să urce pe munte, atât cât o ţin picioarele desigur.

Avem vești bune!

Marți, 9 Noiembrie 2021, ora 18:00 începem cursul C++ Programming Modul 1.

Înscrie-te acum!