Anca Vulc

  Anca şi-a descoperit pasiunea pentru Web Design încă de pe băncile şcolii, învățând singură bazele acestui domeniu. A absolvit Facultatea de Inginerie în Limbi Străine şi lucrează în echipa de Data Center a celui mai mare vendor de PC-uri din lume.

    Fiind o persoană creativă, a știut de la început că frontend-ul i se va potrivi de minune, acum lucrând cu una dintre cele mai noi tehnologii, Angular. Ea crede că nimic nu este imposibil, trebuie doar să fii deschis şi dornic să înveți.

    Pe Anca, iarna o găsim la ski, sportul ei preferat, care se aseamănă cu programarea: trebuie să înveți să fii calm şi precis, chiar şi sub presiune.

Feedback primit

  • Anonim Cursant Frontend Web Development - Modul 1 (HTML/CSS)

    Anca este foarte draguta, bine pregatita, se asigura mereu ca toate lumea intelege notiunile explicate si ca nu ramane nimeni in urma atunci cand facem exercitii.

  • Anonim Cursant Frontend Web Development - Modul 1 (HTML/CSS)

    Instructorul este mereu pregatit, explica lucrurile pe intelesul tuturor si ne ajuta cu sfaturi atunci cand facem exercitii.

  • Cristina P Cursant Frontend Web Development Modul 1 (HTML/CSS)

    Am invatat multe la acest curs, Anca este foarte rabdatoare, bine pregatita si ne-a oferit multe informatii folositoare pe viitor.

Avem vești bune!

Marți, 9 Noiembrie 2021, ora 18:00 începem cursul C++ Programming Modul 1.

Înscrie-te acum!