Ana-Maria Cornianu

Ana-Maria este Senior Front-End Developer şi UI/UX Graphic Designer cu peste 10 ani de experiență în domeniu. În cariera ei a reuşit să împletească cu succes pasiunea pentru artă şi istoria artei cu domeniul mai riguros, dar extrem de fascinant, al programării web şi design-ului grafic. 

Îi place să lucreze cu oamenii şi încearcă să le transmită din experienţa pe care a acumulat-o până acum abordând o paletă foarte variată de proiecte în care a folosit tehnologii şi programe precum Adobe Creative Cloud, Figma, Material Design, Bootstrap, CSS3 si HTML5. 

Atunci când nu lucrează, îi place să citească şi să călătorească.

Feedback primit

 • Alex cursant Web Graphic Design

  Din punctul meu de vedere cursul a fost bine documentat si prezentat, asa ca nu este cazul de sugestii cu privire la aspecte de imbunatatit.

 • Maria cursantă Web Graphic Design

  Dna prof. este foarte simpatica, imi place stilul ei, e foarte calda, organizata, coerenta in explicatii, e o placere sa o asculti.

 • (anonim) cursant(ă) Web Graphic Design

  Cursul a evoluat bine pe parcurs. Grupa s-a echilibrat si informatiile au devenit din ce in ce mai relevante. Instructorul a avut multa rabdare si si-a dat realmente silinta ca fiecare dintre cursanti sa plece lamurit de la fiecare lectie si sa rezolve diverse puncte cu care aveau probleme.

 • Ilinca cursantă Web Graphic Design

  La inceput a fost usor complicat din cauza diferetnei de nivel intre participanti, dar acest lucru s-a reglat pe parcurs. De mare ajutor a fost priceperea si rabdarea doamnei Cornianu care si-a luat timp sa indrume fiecare student.

 • George G. cursant

  Totul a fost super ok, dna Ana-Maria Cornianu este foarte amabila, intelegatoare si rabdatoare! Recomand acest curs cu incredere!

 • Andreea M. Cursant Web Graphic Design

  Este un profesor foarte dedicat care acordă timp fiecărui student în parte astfel încât materia să fie foarte bine însușită. Recomand cu încredere!

 • Anonim Cursant Web Graphic Design

  Cel mai mult mi-a placut modul de predare , nicio graba , iar modul de predare este excelent.Doamna instructor , are rabdare si explica la fiecare in parte, pentru a intelege toti cursantii. Nota 10.Recomand!

 • Anonim Cursant Web Graphic Design

  Mi-a placut foarte mult faptul ca fiecare sedinta are si o parte practica.

 • Andreea M. Cursant Web Graphic Design

  Cursul este foarte bine organizat și structurat, ceea ce m-a ajutat enorm în parcurgerea acestuia până la capăt. Vă mulțumesc și vă felicit!!