Ana-Maria Cornianu

Ana-Maria este Senior Front-End Developer şi UI/UX Graphic Designer cu peste 10 ani de experiență în domeniu. În cariera ei a reuşit să împletească cu succes pasiunea pentru artă şi istoria artei cu domeniul mai riguros, dar extrem de fascinant, al programării web şi design-ului grafic. 

Îi place să lucreze cu oamenii şi încearcă să le transmită din experienţa pe care a acumulat-o până acum abordând o paletă foarte variată de proiecte în care a folosit tehnologii şi programe precum Adobe Creative Cloud, Figma, Material Design, Bootstrap, CSS3 si HTML5. 

Atunci când nu lucrează, îi place să citească şi să călătorească.

Feedback primit

 • Alex cursant Web Graphic Design

  Din punctul meu de vedere cursul a fost bine documentat si prezentat, asa ca nu este cazul de sugestii cu privire la aspecte de imbunatatit.

 • Maria cursantă Web Graphic Design

  Dna prof. este foarte simpatica, imi place stilul ei, e foarte calda, organizata, coerenta in explicatii, e o placere sa o asculti.

 • (anonim) cursant(ă) Web Graphic Design

  Cursul a evoluat bine pe parcurs. Grupa s-a echilibrat si informatiile au devenit din ce in ce mai relevante. Instructorul a avut multa rabdare si si-a dat realmente silinta ca fiecare dintre cursanti sa plece lamurit de la fiecare lectie si sa rezolve diverse puncte cu care aveau probleme.

 • Ilinca cursantă Web Graphic Design

  La inceput a fost usor complicat din cauza diferetnei de nivel intre participanti, dar acest lucru s-a reglat pe parcurs. De mare ajutor a fost priceperea si rabdarea doamnei Cornianu care si-a luat timp sa indrume fiecare student.

 • George G. cursant

  Totul a fost super ok, dna Ana-Maria Cornianu este foarte amabila, intelegatoare si rabdatoare! Recomand acest curs cu incredere!

 • Andreea M. Cursant Web Graphic Design

  Este un profesor foarte dedicat care acordă timp fiecărui student în parte astfel încât materia să fie foarte bine însușită. Recomand cu încredere!

 • Anonim Cursant Web Graphic Design

  Cel mai mult mi-a placut modul de predare , nicio graba , iar modul de predare este excelent.Doamna instructor , are rabdare si explica la fiecare in parte, pentru a intelege toti cursantii. Nota 10.Recomand!

 • Anonim Cursant Web Graphic Design

  Mi-a placut foarte mult faptul ca fiecare sedinta are si o parte practica.

 • Andreea M. Cursant Web Graphic Design

  Cursul este foarte bine organizat și structurat, ceea ce m-a ajutat enorm în parcurgerea acestuia până la capăt. Vă mulțumesc și vă felicit!!

 • Iulian G. Cursant UI/UX Web Graphic Design (Photoshop)

  Inca de la primele 2 sedinte ale cursului WEB UI/UX am invatat foarte multe lucruri care vin in completarea notiunilor de la cursul de HTML/CSS. Cursul este ultrainteractiv datorita tehnicii "learn by doing" abordate de D-na instructor Ana-Maria Cornianu (pentru care am toata stima), respectiv nici un student nu pleaca de la curs fara sa asimileze deprinderile tehnice si artistice necesare lucrului in sfera "design thinking". Pe aceasta cale, multumesc BitAcademy si ii multumesc D-nei instructor pentru notiunile prezentate si astept cu un interes deosebit restul sedintelor care vor urma.

 • Corina S. Cursant UI/UX Web Graphic Design (Photoshop)

  Imi place foarte mult cursul. Sunt Graphic Designer cu experienta de peste 10 ani si imi doream sa invat si UI UX. Inca de la prima sedinta am avut si lucruri noi de invatat si sunt convinsa ca voi avea multe de invatat pana la finalul cursului. Doamna Ana-Maria Cornianu explica foarte bine noile notiuni si apoi ne ajuta pe toti, indiferent de nivelul de pregatire pe partea de Photoshop (nimeni nu ramane in urma si nimeni nu sta pe loc daca are deja cunostintele necesare unui exercitiu din sedinta). Nu consider ca trebuie imbunatatit nimic, este totul foarte bine facut. Voi face si cursul de Bootstrap.

 • Corina S. UI/UX Web Graphic Design (Photoshop)

  Mi-a placut foarte mult cursul, cum a fost conceput, cum a fost predat, cum s-a lucrat cu fiecare cursant in parte pt ca nimeni sa nu ramana cu lacune. Dna Ana Maria Cornianu este un foarte bun pedagog si profesionist in domeniul pe care il preda. Recomand acest curs tuturor celor interesati, indiferent de nivelul de cunostinte de Photoshop. Cred ca faptul ca este on remote ajuta si mai mult decat un curs in clasa, pt ca putem vedea toti explicatiile date fiecaruia. S-a intamplat ca alti colegi de curs sa ceara ajutor pentru lucruri la care aveam si eu intrebari similare.

 • Iulian G. Cursant UI/UX Web Graphic Design (Photoshop)

  Am pornit de la 0 in domeniul graficii WEB si am invatat foarte multe lucruri la acest curs, motiv pentru care il recomand si ii multumesc Doamnei Ana-Maria Cornianu pentru care am toata stima si de asemene si pentru BIT Academy. Abia astept sa incep si cursul Photoshop to Bootstrap.

 • Carmina B. Cursant UI/UX Web Graphic Design (Photoshop)

  Cursul a fost super util si bine prezentat. Multumesc!

Avem vești bune!

Sâmbătă, 23 septembrie 2023, ora 10:00, începe cursul SQL Fundamentals (MySQL) Modul 1!

Înscrie-te acum!

Luni, 25 septembrie 2023, ora 18:00, începe cursul Front-End Web Development Modul 2 (JavaScript)!

Înscrie-te acum!