Alexandru Bunea

Alexandru a absolvit Facultatea de Electronică și Telecomunicații din cadrul Universității Politehnice Bucuresti. Primul contact cu networking-ul a fost în primul an de facultate, când a început cursurile de CCNA. Odata cu terminarea acestora a venit și primul job în cadrul unui Service Provider. A continuat cu CCNP-ul și a început să lucreze pentru una din cele mai mari multinaționale care dezvoltă soluții de testare și vizibilitate în rețea și în Cloud. 

Pe lângă pasiunea pentru networking, în ultimii ani a descoperit și domeniul virtualizării și după ce a urmat cursurile Vmware a obtinut certificările: VCP-Data Center Virtualization si VCP-Network Virtualization. Recent a început să lucreze activ cu Docker și Kubernetes având certificarea CKA. Crede că învațarea continuă este esențială și vine cu multe beneficii.

Pasiunea “principală” este călătoriile foarte lungi pe motocicleta, cea mai recentă fiind de peste 15 000 de kilometrii, până în Sahara și înapoi, dar nu pe cel mai scurt drum. Pe lângă motociclismul de aventură, îi plac activitătiile outdoor: biking, hiking și mai nou gătitul în natură.