Alexandru Bunea

Alexandru a absolvit Facultatea de Electronică și Telecomunicații din cadrul Universității Politehnice Bucuresti. Primul contact cu networking-ul a fost în primul an de facultate, când a început cursurile de CCNA. Odata cu terminarea acestora a venit și primul job în cadrul unui Service Provider. A continuat cu CCNP-ul și a început să lucreze pentru una din cele mai mari multinaționale care dezvoltă soluții de testare și vizibilitate în rețea și în Cloud. 

Pe lângă pasiunea pentru networking, în ultimii ani a descoperit și domeniul virtualizării și după ce a urmat cursurile Vmware a obtinut certificările: VCP-Data Center Virtualization si VCP-Network Virtualization. Recent a început să lucreze activ cu Docker și Kubernetes având certificarea CKA. Crede că învațarea continuă este esențială și vine cu multe beneficii.

Pasiunea “principală” este călătoriile foarte lungi pe motocicleta, cea mai recentă fiind de peste 15 000 de kilometrii, până în Sahara și înapoi, dar nu pe cel mai scurt drum. Pe lângă motociclismul de aventură, îi plac activitătiile outdoor: biking, hiking și mai nou gătitul în natură.

Feedback primit

 • Madalina Cursant CCNA 1 V7

  Îmi place foarte mult modul de desfășurare al cursului, deja am asimilat cunoștințe noi doar fiind atentă la clasă. Modul de predare și atmosfera la curs sunt superioare experienței de la scoala clasică. Este un mediu relaxant, dar și serios in același timp, unde cursanții pot interveni cu întrebari de fiecare dată când simt nevoia, iar instructorul răspunde de fiecare dată. Acesta ne da exemple din viața reală și explicații suplimentare foarte ajutătoare.

 • Anonim Cursant CCNA 1 V7

  Instructorul are deprinderi didactice foarte bune si a raspuns la toate intrebarile cursantilor, chiar daca programul destinat desfasurarii cursului se terminase.

 • Valentin N. Cursant CCNA 1V7

  Se asigura că intelegem toti. Explica foarte clar, prin exemple concrete. Profesionist, calm, implicat.

 • Anonim Cursant CCNA 1 V7

  Am fost foarte multumit de profesor.