Program secretariat

Luni-Vineri 10:00-18:30
Pauza 13:30-14:00

Curs Palo Alto

Sumar curs

Palo Alto - Install, Configure and Manage (EDU-201)

Palo Alto Networks (PAN) este unul dintre cei mai mari furnizori de solutii de securitate din lume, competitor direct al unor producatori bine cunoscuti precum Cisco, Fortinet si Check Point.

Seria de cursuri PAN isi propune sa stabileasca un fundament solid peste care se vor putea aborda probleme si scenarii complexe. De aceea, cursul de baza Palo Alto - Install, Configure and Manage (EDU-201) este menit in primul rand sa te familiarizeze cu arhitecturi de tip Next Generation Firewall si cu implementarea acestora in viziunea PAN.

Studentii vor obtine cunostinte detaliate legate de felul in care se instaleaza, se configureaza si se administreaza firewall-urile PAN, sistemul de operare PAN-OS si toate functionalitatile de raportare, logging si update.

Iti vei insusi viziunea integrata asupra securitatii pe parcursul a 9 module in care partea teoretica va fi imbinata cu laboratoare de configurare si troubleshooting, astfel incat sa acumulezi structurat notiunile.

Ce vei invata?

Pe parcursul acestui curs, vei invata despre:

- Platforme si Arhitecturi NGFW
- Basic Configuration, User Interface
- Interfete, Zone
- Politici de Securitate si NAT
- App-ID, Content-ID, User-ID
- Blocarea Fisierelor si cloud-ul WildFire
- SSL Decryption
- VPN
- Management, raportare si logging
- High Availability

Cine ar trebui sa urmeze cursul

Cursul se adreseaza profesionistilor in networking interesati de specializarea in securitate.
Sunt necesare cunostinte de baza atat despre concepte de networking, routing, switching si adresare IP (CCNA) si cat si despre concepte de securitate (CCNA Security).
Experienta cu alte tehnologii de security (IDP, proxy-uri, content filtering) nu este obligatorie, dar reprezinta un plus.Sponsori și parteneri