Quality Assurance

Quality AssuranceCe vom învăţa? 

Cursul oferă o introducere în Software Quality Assurance și intră în detalii despre fundamentele testării plecând de la principiile de bază și modul de a oferi calitate pentru dezvoltarea unui produs software, incluzând toate etapele ciclului de viaţă ale produsului.

Cui ne adresăm? 

Este suficient ca fiecare cursant să aibă cunoştinţe de bază, mai exact să înţeleagă conceptul de produs software, ce presupune un defect, sau ce presupune o eroare. Practic este necesar să se cunoască evoluţia produsului de la un simplu cod programabil la un produs matur (interfeţe web, structuri de control, baza de date).

De ce Quality Assurance? 

Pentru că fără testare nu funcţionează nimic. În marile companii IT la nivel global, mediul de dezvoltare este strâns legat de mediul de testare. Cele două merg împreună pentru a livra un produs la o calitate cât mai mare. Astfel, testarea este o activitate esenţială prin intermediul căreia vom parcurge împreună principalele concepte tehnologice.

Curriculum

Feedback primit de la studenți

 • Cristina D cursant QA

  Instructorul : - raspunde foarte clar(pe intelesul fiecaruia) intrebarilor adresate; - ofera exemple practice pentru o intelegere mai buna a teoriei.

 • Lidia cursant QA

  In sedinta 4/05/202 mi-a placut ca instructorul a : - facut recapitulare din sedinta anterioara - dat exemple practice la principiile testari, ceea ce face mai usor de asimilat si de inteles fiecare principiu; - facut refereninta si la ce exemple sau alte idei ce au fost mentionate de participanti pe parcursul prezentarii - comunicat si alte surse/ link-uri unde putem afla mai multe informatii

 • anonim cursant QA

  Exercitiile facute impreuna in timpul cursului sunt un bun stimul si ne ajuta sa intelegem mai bine materia. Mediul online este similar cu unul fizic si totodata comod.:)

 • anonim cursant QA

  Ce mi-a placut: - exercitiile de la final si creativitatea instructorului de a formula exercitii noi - clarificarile oferite pt o mai buna intelegere a raspunsului corect ( exp. pt cei care au ales o variant gresita de raspuns a profitat de ocazie pt a discuta si celalte variante si de ce acelea erau variantele incorecte) - introducerea in mediul de invatare de la inceputul cursului a fost non-formala incurajand comunicarea intre participanti si ca acestia sa se simta comfortabil /"familiar" cu mediul online de comunicare

 • Lidia I. Cursant Quality Assurace

  In primul rand ma bucur ca Bitacademy a facut posibila participarea la curs prin video conferinta si examinarea remote. Desi nu aveam cunostinte in domeniul QA, participarea la curs m-a ajutat sa sa dobandesc cunostinte teoretice cat si practice, suficiente pentru a ma pregati pentru certificarea ISTQB si pentru job interview.

 • Anonim Cursant Quality Assurance

  Cel mai mult mi-a placut partea practica la acest curs. Putine cursuri iti ofera sansa de a exersa. :)

 • Stefan Cursant Quality Assurance

  Calitatea materialelor si a procesului de predare mi-a depasit asteptarile. Recomand BIT Academy!