Program secretariat

Luni-Vineri 10:00-18:30
Pauza 13:30-14:00

Despre noi / Viziune

Cine suntem?

Suntem un grup de profesioniști IT pasionați de ceea ce facem. De mulți ani suntem parte din lumea IT și e momentul sa împărtășim cu alții experiența și cunoștințele noastre.
Avem experiență în predare și am reușit să o facem altfel: relaxat, informal, dar și riguros și temeinic.

Ce vrem?

Cariera e un drum. Ca să ajungem acolo unde ne-am propus avem puține informații si puțina experiență. O mână de ajutor de la cineva care a parcurs acest drum e mereu binevenită. Noi vrem să întindem mâna celor care sunt hotărâți să facă performanță în IT.

Cum facem asta?

Credem că o educație de calitate e calea spre o viața mai bună. Am gândit această platforma pentru a permite transferul cunoștințelor și experienței de la profesioniști la cei care acum învață. Ea este deschisa tuturor celor care chiar au ceva de spus și tuturor celor care vor să asculte.
Fiecare curs e un pas în plus în carieră. După fiecare ședință suntem mai pregătiți să facem față provocărilor actualului sau viitorului job. Deci nu ne permitem să pierdem niciun moment. Timpul nostru (cursant și profesor) e prețios și nu îl vom irosi în cursuri ineficiente. La limita dintre rigoarea învățământului formal și flexibilitatea training-urilor am găsit metoda prin care să progresăm rapid în carieră dar având o baza solidă pe care să ne susținem ascensiunea.

Sponsori și parteneri